Всі категорії
Додати товар

Hanyul yuja vita-c serum 8ml сироватка, що освітлює, з вітаміном c

88 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

125 грн
Опис

HANYUL Yuja Vita-C™ Serum
Країна-виробник Південна Корея
Область застосування Обличчя
Об'єм 8 мл

Серум Yuja VITA-C Serum - це заряд енергії та вітамінами для тьмяної та зневодненої шкіри! Серум допоможе заповнити водні баланс і наситити шкіру корисними поживними речовинами, добре вирівнює загальний тон та мікрорельєф, зміцнює захисний шар епідермісу, покращує його тургор та дарує здоровий блиск та сяйво!
Склад продукту посилений запатентованим комплексом Yuju C Bright Capsule, який містить капсули, насичений маслом цедри Юдзу (5,000ppm), що надає інтенсивну живильну та зволожуючу дію, за рахунок утворення на поверхні епідермісу захисний шар, що сприяє утриманню вологи.
Комплекс 5 вітамінів містить похідне Вітаміну А (Бета-Картоні), В3 (Ніацинамід), В5 (Пантенол), С (аскорбінова кислота), Е (Токоферол), які надають антиоксидантний захист, попереджаючи руйнування клітин і уповільнюючи процеси старіння. Комплекс м'яко освітлює гіперпігментацію та вирівнює нерівномірний тон шкіри, покращує пружність та еластичність шкіри.
Особливий комопнент Таурін (1,000ppm) – це амінокислота, він активно захищає нашу шкіру від передчасного в'янення. Таурін стимулює оновлення клітин та зміцнює її захисний шар, допомагає виводити токсини, зберігаючи шкіру молодої та здорової, пружної та підтягнутої.
Серум має легку текстуру, рахунок чого вбирається швидко, без липкості, наповнюючи вологою і залишаючи на шкірі легкий, солодкуватий аромат юдзу (цитрус).
склад
Сироватка містить етил-аскорбінову кислоту та L-аскорбінову кислоту, стабільні форми вітаміну С, за рахунок чого
-Підвищує вироблення власного колагену шкіри.
-Усуває пігментацію та коричневі плями.
-Антиоксидантна дія.

Вітамін С + вітамін Е працюють синергічно та забезпечують відмінний фотозахист
Токоферол – вітамін Е, антиоксидант, надаючи відмінне зволоження, він знижує втрату води, сприяє природному виробництву колагену, підтримуючи таким чином еластичність епідермісу.

Ніацинамід, що відбілює функціональний інгредієнт, забезпечує комплексний відхід від невидимих до видимих плям та покращення тону шкіри. Збільшує синтез колагену, скорочує зморшки, вирівнює шкіру, прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність та бар'єрну функцію.

Аденозин допоможе шкірі виробляти власний колаген та покращити її пружність та еластичність, сприяє загоєнню ран, є протизапальним.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 8мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?