Всі категорії
Додати товар

Антиоксидантна розгладжувальна омолоджувальна сироватка tovegan orange oasis serum 50 ml

850 грн -10% 765 грн
Опис

Orange Oasis Serum — це легка сироватка з незвичайною формулою. Швидко вбирається, не прилипає до шкіри рідка есенція, яка містить два типи капсул з олією: жовтогарячі та червоні. Помаранчеві капсули містять: олія Haematococcus Pluvialis (бурі водорості). До складу червоних капсул входять: олія насіння моринги, екстракт листя німа й екстракт екліпти. Олія грейпфрута має антибактеріальний і протигрибковий ефект, а олія насіння моринги сприятливо впливає на суху та подразнену шкіру. Гіпоалергенний засіб. Для всіх типів шкіри.

Tovegan Orange Oasis Serum — це розгладжувальна й омолоджувальна сироватка, чия дія ґрунтується на екстрактах цитрусових і плодів гарденії, багатий на ферулову кислоту, вітаміни C і Е, а також на пробіотиках для відновлення епідермісу. Сироватка ефективно бореться з проблемами тьмяності, млявості та втоми шкіри, зволожує її та надає здорового сяйва. Вона підходить для всіх типів шкіри, включно з сухою та чутливою.

Основні активні компоненти Tovegan Orange Oasis Serum містять спеціальні капсули з пробіотиками й екстрактами фруктів і плодів. У капсулах жовтогарячого кольору міститься екстракт зеленої водорості Haematoccus pluvialis, яка активно відновлює мікробіом шкіри. Капсули червоного кольору містять екстракти орхідеї та моринди, що забезпечують активну регенерацію шкіри та повернення їй гладкості та пружності. Капсули оточені водяним середовищем з екстрактами апельсина, грейпфрута та плодів гарденії, які містять жовтогарячі каротиноїди. Вони освітлюють і вирівнюють текстуру шкіри, стимулюють вироблення колагену та забезпечують омолоджувальний ефект.

Ця легка сироватка з ароматом цитруса припаде до смаку вашій шкірі, особливо якщо вона страждає від сухості та тусмуги. Компоненти сироватки покращують тон шкіри, освітлюють і зміцнюють її поверхню. Tovegan Orange Oasis Serum розроблена для поліпшення захисного бар'єра шкіри та містить високу концентрацію "жовтогарячої їжі" замість зазвичай використовуваної очищеної води.

Засіб має легку водну текстуру, яка зволожує шкіру без відчуття липкості. Також вона допомагає запобігти появі зморщок шляхом стимуляції виробництва колагену. Сироватка має природний аромат цитрусу (грейпфрута) і містить сертифіковані інгредієнти, оцінені як "зелені" експертами EWG, що робить її придатною для ніжної, чутливої шкіри та всіх інших типів епідермісу.

Спосіб застосування:

Кілька крапель Tovegan Orange Oasis Serum нанесіть на очищену, тонізовану шкіру. Рекомендується скористатися зволожувальним кремом після вбирання сироватки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?