Всі категорії
Додати товар

Manyo bifida biome complex ampoule 50ml

950 грн
Опис

Омолоджуюча ампула з лізатом біфідобактерій Manyo Bifida Biome Complex Ampoule прискорює процеси регенерації та оновлення клітин епідермісу, вирівнює тон шкіри та повертає їй сяйво.

Сироватка має яскраво виражену омолоджуючу дію, скорочує глибину мімічних зморшок.

Завдяки пробіотикам та біфідобактеріям, що входять до складу, засіб підтягує овал обличчя, розгладжує шкірні заломи, підвищує еластичність тканин, попереджає в'ялість та обвисання шкіри.

До складу ампули входить комплекс, що складається з 10 видів гіалуронової кислоти, який спрямований на глибоке інтенсивне зволоження шкіри та запобігання зневодненості шкіри.

Основні діючі компоненти:

Лізат біфідобактерій - комплекс біологічно активних речовин, отриманих методом біофрагментації з лізату біфідобактерій. Має потужні відновлювальні, репаративні та захисні властивості. Стимулює проліферацію фібробластів – основних клітин сполучної тканини. Цей факт пояснює чудову здатність засобу розгладжувати зморшки і робити шкіру гладкою та рівною.

Лактобактерії освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар та прискорюють процеси регенерації.

Гіалуронова кислота створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації епідермісу, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою та ніжною.

Аденозин - потужний компонент, що омолоджує. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси в'янення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове
Продавець
wild_witch
Bright Skin
Супер-продавець
Дніпро
98% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?