Всі категорії
Додати товар

Make p:rem poncirus trifoliata c dark spot serum сироватка від пігментації

500 грн -10% 450 грн
Опис

Сироватка Make P:rem Poncirus Trifoliata C Dark Spot Serum містить похідну вітаміну С Аscorbyl Tetraisopalmitate та екстракт понцирусу трилистого (трилистого апельсина), який висвітлює колір обличчя, зменшуючи появу тонких ліній, зморшок та темних плям та повертає сяйво.

В основні склади 66% екстракту трилистого апельсина Poncirus Trifoliata, який витягується за допомогою спеціального методу пресування молодих зелених плодів гіркого апельсина, зібраних у період з травня по червень. Цей сильнодіючий екстракт, багатий на вітамін С і антиоксиданти, помітно висвітлює колір обличчя і зменшує прояв темних плям.

Сироватка зроблена за технологією інкапсуляції – натуральні мікрокапсули покращують поглинання активних інгредієнтів, розриваються при контакті, щоб забезпечити освіжаюче зволоження та зробити шкіру гладкішою.

Активні компоненти:

66% екстракту трилистого апельсина Poncirus Trifoliata – антиоксидант, багатий на вітамін С, сприяє освітленню пігментації та допомагає вирівнювати тон, робить шкіру сяючою та пружною;

арбутин – сприяє висвітленню пігментації та загального тону шкіри шляхом впливу на синтез меланіну, захищає від ультрафіолету, підвищує бар’єрні функції шкіри;

ніацинамід – допомагає покращити еластичність шкіри, позбутися вікових плям та акне, вирівняти колір та текстуру;

транексамова кислота – уповільнює синтез тирозинази – ферменту, що стимулює синтез меланіну, допомагає помітно зменшити тон різних видів пігментації, включаючи сліди від акне та мелазми.

Спосіб застосування: Нанести 2-3 краплі сироватки на очищену та тонізовану шкіру. Поступово розподілити, уникаючи шкіру навколо очей.

40 мл

Використала приблизно на 1/3, трохи для моєї шкіри заважка консистенція, для сухої тьмяної шкіри підійде чудово

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 40мл