Всі категорії
Додати товар

Medi-peel eazy filler ampoule ампула-філер із пептидами та egf від зморшок

740 грн
Опис

Ампула-філер Medi-Peel Eazy Filler Ampoule:
✅ Заповнює брак пружності, робить шкіру щільною та гладкою, скорочує зморшки та перешкоджає появі, уповільнює процес старіння.
✅ Покращує стан шкіри навколо очей, у зоні чола та носо-губних складок, зміцнює зсередини.
✅ Запобігає сухості й лущенню, зміцнює природний захисний бар'єр і сприяє утриманню вологи.
✅ М'яко відлущує роговий шар, вирівнює мікрорельєф.

Містить пептидний комплекс Matrixyl®3000 — поєднання пептидів-матрикінів, які запускають вироблення власного колагену, у такий спосіб розгладжують зморшки, надають рівну текстуру, покращують тон обличчя й уповільнюють старіння.
Формула багата пептидом міді (Copper Tripeptide-1), який не тільки має антивіковий ефект, підвищуючи пружність і розгладжуючи, але й забезпечує протизапальну дію, а також загоює й підтримує здоров'я клітин.
Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) у складі забезпечує ботулоподібний ефект, розслабляючи лицьові м'язи, пептид перешкоджає утворенню мімічних зморщок і зменшує глибину вже наявних, діючи міореаксантом.
Додаткові активні компоненти:
EGF (Oligopeptide-32, Oligopeptide-29, Rice sh-Oligopeptide-1) стимулюють ріст клітин, зміцнюють, розгладжують і підтягують шкіру, підвищують вироблення колагену й еластину. У складі крему міститься рослинний епідермальний фактор росту, витягнутий із рису.
Пулулан — полісахаридний полімер, має сильний антиоксидантний ефект. Створює на шкірі невідчутний шар, що утримує вологу, підтягує та згладжує. Уповільнює процеси старіння та зміцнює тканини, повертаючи шкірі гладкість і сяйво.
Глюконолактон (PHA-кислота) має великі молекули, ніж AHA-кислоти, завдяки чому підходить для чутливої шкіри. Делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф і освітлює пігментацію.
RiFerm® — комплекс на основі цукроміцетів, що інтенсивно зволожує та зменшує видимість зморщок, надаючи еластичність і рівний рельєф.
Blue Complex — рослинний комплекс із лаванди, волошки, ромашки, гіацинта, бораго та шавлії. Забезпечує антиоксидантний захист, зволожує й живить, запобігає сухості та відчуттю стягнення, бореться з лущенням.
5 видів гіалуронової кислоти мають здатність зв'язувати вологу та утворюють вологоутримувальний бар'єр на поверхні епідермісу, завдяки чому усувають сухість і відчуття стягнення, підтримують еластичність і пружність.
Екстракт плодів граната захищає від оксидативного стресу, пом'якшує, чинить антивікову дію та допомагає засвоєнню колагену.
Гідролізовані глікозаміноглікани — мукополісахариди, компоненти природного захисного бар'єра шкіри. Відновлюють пошкодження, борються із сухістю й подразненням.

✅ Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на тонізоване обличчя й розподіліть по шкірі м'якими, масажними рухами. Продовжуйте догляд.

✅ 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?