Всі категорії
Додати товар

Ампула-філер з пептидами та egf від зморшок medi-peel eazy filler ampoule 30 мл

595 грн
Опис

Ампула-філер Medi-Peel Eazy Filler Ampoule заповнює недолік пружності, робить шкіру щільною та гладкою, скорочує зморшки та перешкоджає їх появі, уповільнює процес старіння. Покращує стан шкіри навколо очей, в області чола та носогубних складок, зміцнює зсередини.

Запобігає сухості та лущенню, зміцнює природний захисний бар’єр та сприяє утриманню вологи. М’яко відлущує роговий шар, вирівнює мікрорельєф.

Містить пептидний комплекс Matrixyl®3000 — поєднання пептидів-матрикінів, які запускають вироблення власного колагену, тим самим розгладжують зморшки, надають рівної текстури, покращують тон обличчя та уповільнюють старіння.

Формула багата на пептид міді (Copper Tripeptide-1), який не тільки чинить антивіковий ефект, підвищуючи пружність і розгладжуючи, але й забезпечує протизапальну дію, а також загоює та підтримує здоров’я клітин.

Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) у складі забезпечує ботулоподібний ефект, розслаблюючи лицьові м’язи, пептид перешкоджає утворенню мімічних зморшок і зменшує глибину вже існуючих, діючи міорелаксанту.

Додаткові діючі компоненти:

EGF (Oligopeptide-32, Oligopeptide-29, Rice sh-Oligopeptide-1) стимулюють зростання клітин, зміцнюють, розгладжують і підтягують шкіру, підвищують вироблення колагену та еластину. У складі крему міститься рослинний епідермальний фактор росту, витягнутий із рису.

Пуллулан – полісахаридний полімер, має сильний антиоксидантний ефект. Створює на шкірі невідчутний шар, який утримує вологу, підтягує та розгладжує. Уповільнює процеси старіння та зміцнює тканини, повертаючи шкірі гладкість та сяйво.

Глюконолактон (PHA-кислота) має більші молекули, ніж AHA-кислоти, рахунок чого підходить для чутливої ​​шкіри. Делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф та освітлює пігментацію.

RiFerm® – комплекс на основі цукроміцетів, який інтенсивно зволожує та зменшує видимість зморшок, надаючи еластичність та рівний рельєф.

Blue Complex – рослинний комплекс з лаванди, волошки, ромашки, гіацинту, бораго та шавлії. Забезпечує антиоксидантний захист, зволожує та живить, запобігає сухості та відчуванню стягнутості, бореться з лущенням.

5 видів гіалуронової кислоти мають здатність зв’язувати вологу і утворюють вологоутримуючий бар’єр на поверхні епідермісу, за рахунок чого усувають сухість і почуття стягнутості, підтримують еластичність і пружність.

Екстракт плодів граната захищає від оксидативного стресу, пом’якшує, чинить антивікову дію та допомагає засвоєнню колагену.

Гідролізовані глікозаміноглікани – мукополісахариди, компоненти природного захисного бар’єру шкіри. Відновлюють ушкодження, борються із сухістю та роздратуванням.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на тонізоване обличчя і розподіліть по шкірі м’якими, масажними рухами. Продовжуйте догляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?