Всі категорії
Додати товар

Антивікова сироватка для обличчя cos de baha l1 bakuchiol & retinol serum

755 грн
Опис

Сироватка Cos De BAHA L1 Bakuchiol&Retinol Serum ідеально підійде тим, хто шукає засіб, близьку за дією до ретинолу, але, щоб менше подразнювало шкіру та підсушувало шкіру.

Основний активний компонент засобу — бакчиол, який глибоко проникає в шкіру, допомагаючи зменшити появу темних плям або ділянок гіперпігментації. Він має властивості, близькі до ретинолу, але м'якше впливає на шкіру, тому ви отримуєте переваги (понад гладка та яскрава шкіра) без підводних каменів (почервоніння, подразнення).
Як і ретинол, бакучіол змушує ваші клітини регенерувати та виробляти колаген, «наповнюючи» вашу шкіру та зменшуючи вигляд ліній і зморшок. Бакучіол зазвичай менше подразнює й може нести менший ризик побічних ефектів, як-от почервоніння або лущення, як передбачає недавнє дослідження. Допомагає заспокоїти та вилікувати шкіру: сприяючи оновленню клітин і здоровій регенерації клітин, бакучіол може допомогти заспокоїти та зцілити вашу шкіру зсередини.
Крім бакучіола, сироватка містить невелике дозування ретинолу, ніацинамід, аденозин, екстракт алое.
- Ретинол (вітамін А) — прискорює процеси регенерації клітин в епідермісі, дає ефект ліфтингу, підвищує пружність і еластичність тканин, бореться із сухістю й лущенням, має легку освітлювальну дію.
- Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний під час використання для чутливої шкіри, надає зігрівальну дію й покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
- Алое вера сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну й антиалергічну активність, чинить антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Сироватка на 72% складається з органічних інгредієнтів. НЕ містить сульфатів, парабенів, штучних барвників, спирту, мінеральних олив і запашників.

Спосіб застосування: після тестування на чутливість нанести кілька крапель на суху шкіру після тонера у вечірньому догляді.

Зверніть увагу, що, поки ваша шкіра не звикне до бакучіолу, ви все одно можете помітити якесь подразнення. Щоб знизити цей ризик, вводьте сироватку в догляд поступово. Застосовуйте її двічі або тричі на тиждень упродовж першого тижня. Оскільки бакучіол стимулює оновлення клітин шкіри, наносьте сонцезахисний крем як останній крок вранці, щоб захистити шкіру.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?