Всі категорії
Додати товар

Medi-peel bor-tox peptide ampoule ліфтинг сироватка з пептидним комплексом

550 грн
Опис

Ліфтинг сироватка з пептидним комплексом Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule розгладжує зморшки та скорочує їх глибину, підтягує та зміцнює овал обличчя, уповільнює процеси старіння.
Висококонцентрована ампула активізує синтез волокон еластину та колагену в клітинах шкіри, підвищує пружність та відновлює гідроліпідний бар'єр.
Рекомендується як засіб для догляду за дрібними зморшками, зморшками шкіри очей, мімічними зморшками, зморшками області шкіри шиї та декольте, носогубними складками.

У складі потужні антивікові пептиди — мають накопичувальну дію.

▪️ Глибоко зволожує
▪️ Інтенсивно живить
▪️ Ущільнює
▪️ Скорочує глибину зморшок в області носогубних складок, у зоні міжбров'я та під очима
▪️ Надає ліфтинг-ефект
▪️ Відновлює колагенові та еластинові волокна
▪️ Надають їй внутрішнього сяйва
▪️ Вирівнює тон обличчя
▪️ Робить шкіру більш пружною

Основні діючі інгредієнти:

Volufiline 5% – запатентована розробка французької компанії SEDER. Це рослинний компонент із кореня анемаррени.
Він стимулює накопичення ліпідів, за рахунок чого з'являється необхідний об'єм та відбувається ущільнення шкіри.
▪️ Лакто- та біфідобактерії впливають на глибокі шари шкіри, зволожують та утримують вологу, освітлюють, усувають почервоніння, м'яко відлущують ороговілий шар та прискорюють процеси регенерації, а також стимулюють вироблення гіалуронової кислоти та колагену.
▪️ Аргінін – амінокислота, яка впливає на мікроциркуляцію крові та має захисну функцію для шкіри. Проникаючи у глибокі верстви, очищає її від продуктів розпаду білка. Покращує колір обличчя.
▪️ Комплекс пептидів (Palmitoyl Pentapeptide-4, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Oligopeptide-29, Oligopeptide-32) легко проникають у шкіру, беруть активну участь у процесі відновлення та оновлення клітин, стимулюють вироблення колагену та еластину щільність, підтягують овал обличчя, розслаблюють м'язи, розгладжують зморшки, стимулюють мікроциркуляцію, загоюють, освітлюють пігментацію та вирівнюють колір обличчя.
▪️ Алантоїн – потужний антиоксидант, має протизапальну та протимікробну дію, сприяє відлущуванню відмерлих клітин, покращує захисні функції шкіри, пом'якшує та заспокоює шкіру.
▪️ Еластин 44 % притягує та утримує велику кількість молекул води, зволожує будь-який тип шкіри, утворює захисний бар'єр, що утримує вологу в клітинах, нормалізує вироблення сальних залоз, не закупорює пори, підвищує пружність тканин, розгладжує зморшки, пом'якшує та освітлює шкіру.
▪️ Колаген – підвищує еластичність шкіри та запобігає її «провисанню», скорочує вираженість зморшок, усуває сухість, відновлює тканини, запускає синтез власного колагену.
▪️ Гіалуронова кислота 26 % глибоко зволожує шкіру та утворює на ній тонку плівку, що запобігає втраті вологи, живить епідерміс мінералами та вітамінами, розгладжує зморшки, повертає пружність тканинам, зменшує запалення та стимулює загоєння ран, активує захисні властивості.

30 мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Антивікове Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?