Всі категорії
Додати товар

Tocobo bifida biome essence багатофункціональна есенція з біфідобактеріями

710 грн
Опис

Есенція для обличчя Tocobo Bifida Biome Essence надає ефективне відновлення і зволоження, і допоможе захистити шкіру від негативного впливу ззовні. Насичує клітини вітамінами, сприяє росту «своїх» корисних бактерій, комплексно бореться з вадами, запобігає появі зморщок, пігментації та інших ознак старіння шкіри.

Багатофункціональна есенція Tocobo Bifida Biome Essence має неймовірний склад, ґрунтується на декількох типах пробіотиків — Біфідобактерії, лактобактерії та Лактоккус, які в сукупності мають ефективний вплив на шкіру. Пробіотики в косметиці допомагають збагатити та нормалізувати мікробіом шкіри, який так само допомагає стимулювати ріст "корисних" бактерій, які допомагають покращувати стан шкіри.

45% Біфідобактерій (Bifida Ferment Lysate) надають сильну відновлювальну дію, зменшують і запобігають появі запалень і подразнень, а також допомагають живити шкіру та утримувати вологу від випаровування.
5% лактобактерій (Lactobacillus Ferment) допомагають запустити процеси регенерації та оновлення клітин шкіри, посилюють захисний бар'єр, а також надають легке омолодження.
1% лактоккуса (Lactococcus Ferment Lysate) допомагає нормалізувати роботу мікробіому шкіри, зменшує почервоніння й подразнення.
Ніацинамід і Аденозин допоможуть вирівняти тон шкіри та омолоджуть легкість.

Спосіб застосування: після очищення й тонізації шкіри, нанесіть невелику кількість засіб на обличчя й розподіліть. Після нанесіть крем.

50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?