Всі категорії
Додати товар

Allies of skin mandelic pigmentation corrector night serum - нічна сироватка для...

850 грн
Опис

Allies Of Skin Mandelic Pigmentation Corrector Night Serum - Нічна сироватка для обличчя 8 мл.

🔸Нічна сироватка бореться зі стійкою пігментацією, розширеними порами, постакне, нерівним рельєфом і запаленнями за допомогою 11% AHA + BHA кислот, антиоксидантів і 8 освітлювачів.

🔸11% Мигдальна + Молочна + Саліцилова кислота - потужні альфа-гідроксикислоти (AHA) і саліцилова кислота зменшують плями і запалення, очищають і звужують пори, прискорюють оновлення клітин, освітлюють темні плями, зволожуючи і зміцнюючи бар'єр шкіри.

🔸1% Супероксиддисмутази - один із найпотужніших антиоксидантів у світі. Він швидко зменшує запалення, а також допомагає запобігти появі зморшок, пігментних плям, пом'якшує рубцеву тканину і прискорює клітинне загоєння.

🔸Гіалуронова кислота + Ніацинамід - сприяє утриманню необхідної вологи, одночасно зволожуючи шкіру та захищаючи її від вільних радикалів і впливу довкілля. Зменшує темні плями і зміцнює шкірний бар'єр.

🔸Органічна олія шипшини + олія таману - забезпечує чудовий антиоксидантний захист, стимулює вироблення колагену і насичує шкіру незамінними жирними кислотами, гідратацією і мікроелементами.

🔸Бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу. Клінічно доведено, що вона зменшує множинні ознаки старіння: значне зменшує шорсткість і сухість, а також зморшки. Це також покращує тонус шкіри, еластичність, пружність, сяйво та колір.

🔸Пальмітоїл трипептид-5 - уповільнює процес старіння шкіри. Він імітує власний механізм організму, одночасно підвищуючи вироблення колагену та захищаючи від його руйнування. Це помітно зменшує появу зморщок, значно усуває видимі ознаки фотостаріння, омолоджує та розгладжує шкіру, звужує розширені пори та покращує пружність і еластичність шкіри.

🔸Нонапептид-1 - пригнічує вироблення меланіну. Дає значний освітлювальний ефект через 28 днів.

🔸Ацетил-тетрапептид-40 - зменшує почервоніння і подразнення. Він також має фотозахисний ефект, який зменшує пошкодження клітин і шкідливі наслідки запалення шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 8мл