Всі категорії
Додати товар

Ginza tomato лосьйон для обличчя екстракт плаценти троянди deep drop 50мл

1700 грн
Опис

🚚🚚🚚 Можлива зустріч у Києві на Троєщині.
Відправка Новою поштою, Укрпоштою, Містекспрес.

В наявності!

🌹 🌹 🌹 GINZA TOMATO Лосьйон для обличчя з екстрактом плаценти троянди Deep Drop DD Lotion (50 мл)

Лінія догляду за шкірою Deep Drop DD від GINZA TOMATO на основі плаценти дамаської троянди, зробить вашу шкіру красивою і здоровою!

🌹 GINZA TOMATO Deep Drop DD Serum на основі плаценти дамаської троянди і деревного соку цукрового клена, надає комплексну омолоджуючу дію. Плацента троянди є екстрактом, отриманим з культивованої клітини плаценти. Крім плаценти троянди в складі лосьйону присутній деревний сік цукрового клена, який містить безліч корисних речовин: вітаміни, органічні кислоти, мінерали, алкалоїди, флавоноїди, ліпіди та інші корисні мікроелементи. Він має зволожуючі і регенеруючі властивості і створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка тримає вологу всередині.

Висококонцентрована сироватка для обличчя проникає глибоко в шкіру, живлячи її активними інгредієнтами, володіє зволожуючою і регенеруючою дією, живить суху і зневоднену шкіру, відновлює шкірний баланс, омолоджує, повертає свіжість, сяйво і молодість шкірі.

Має гелеву легку текстуру.

🌹 Cклад:
деревний сікплаценти трояндицукровий кленвітаміниорганічні кислотимінералиалкалоїдифлавоноїдиліпіди
Спосіб застосування: візьміть необхідну кількість лосьйону та нанесіть одразу після очищення шкіри.
Склад: cік Acer Saccharum (цукрового клена), ізопентилдіол, гліцерин, бутиленгліколь, екстракт культури Rosa Damascena Phytoplacenta, екстракт плодів Fragaria Ananassa (полуниця), фруктова олія Rosa Canina, екстракт кореня Glycyrrhiza Glabra (солодки), , Декстрин, бетаїн, рафінозу, метилглюцет-10, дигліцерин, ПЕГ-40, гідрогенізована рицинова олія, ксантанова камедь, карбомер, гідроксид калію, феноксиетанол.

🌹 Запобіжні заходи: при почервонінні, свербежі, роздратуванні після застосування припиніть використання засобу та проконсультуйтеся з лікарем-дерматологом.

🌹 Умови зберігання: зберігати прохолодному, темному місці далеко від прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці.
Упаковка: 50 мл
Вид продукції: лосьйон для обличчя
Виробник: GINZA TOMATO, Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?