Всі категорії
Додати товар

Вітамінна сироватка numbuzin no.5 vitamin concentrated serum 30 мл

670 грн
Опис

Вітамінна сироватка numbuzin No.5 Vitamin Concentrated Serum містить високу концентрацію вибілювальних компонентів, які перешкоджають синтезу меланіну в шкірі, у такий спосіб вирівнюють тон і освітлюють пігментні плями, веснянки, сліди постакне.

Сироватка має загальнозміцнювальну й антиоксидантну дію, захищає від зовнішніх подразників і наповнює вітамінами, продовжуючи молодість шкіри. Усуває тьмяність, надає природне сяйво, робить тон шкіри здоровим і однорідним.

Основні компоненти:

▪️ Екстракт брусниці заспокоює, зміцнює захисний бар'єр, наповнює шкіру вітамінами й уповільнює руйнівні окисні процеси.
▪️ Ніацинамід має багатофункціональну дію: регулює себовиділення, усуваючи жирний блиск, освітлює й перешкоджає появі пігментації, а також стимулює вироблення колагену, підвищуючи пружність і еластичність.
▪️ Транексамова кислота — освітлювальний актив, пригнічує активність тирозинази — ферменту, який запускає вироблення пігменту меланіну. Не викликає фоточутливості, може використовуватися в денному догляді.
▪️ Пробіотики стимулюють процес регенерації та сприяють відновленню шкіри після ушкоджень, викликаних УФ-випромінюванням, стресом та іншими зовнішніми чинниками. Підтримують гладкість і еластичність шкіри, підвищують місцевий імунітет, знижують чутливість.
▪️ Олія ши — зволожує, відновлює, має антивіковий ефект, глибоко живить, насичує вітамінами та жирними кислотами, не закупорює пори.
▪️ Альфа-арбутин має антисептичну дію, пригнічує вироблення пігменту меланіну, зменшує набряклість, бореться з тьмяністю тону та має антиоксидантний ефект, сповільнюючи старіння шкіри.
▪️ 3-O-етиласкорбінова кислота працює м'яко, підходить навіть для чутливої шкіри, надає шкірі сяйва, вирівнює тон, уповільнює процес старіння шкіри та освітлює свіжу пігментацію.
▪️ Глутатіон трипептид, який міститься в людському організмі. У засобах для догляду за шкірою глутатіон чинить освітлювальну й антиоксидантну дію, пригнічує меланогенез, вибілює зони з гіперпігментацією, а також знімає почервоніння й підвищує еластичність шкіри.
▪️ Бета-глюкан, пантенол, кераміди — тріо, яке чудово доповнюють і підсилюють дію один одного. Добре загоюють, відновлюють, утримують вологу в клітинах, усувають відчуття стягнення, сухість і лущення. Посилюють регенерацію та вбудовуються в ліпідний шар, «закриваючи» порожнечі — руйновані клітини.▪️ ▪️ Токоферол жиророзчинний антиоксидант, який відіграє велику роль у здоровому функціонуванні шкіри, його брак може призводити до лущення, сухості та сірого тону шкіри. Стимулює оновлення клітин, зміцнює капілярну сітку, дає ліфтинг-ефект, перешкоджає старінню шкіри, вирівнює тон і запобігає зневодненню.
▪️ Аскорбінова кислота має антиоксидантну дію, захищаючи клітини від вільних радикалів, завдяки чому уповільнює процес старіння, а також перешкоджає появі пігментації та вирівнює тон.
▪️ Коензим Q10 (убіхінон) — неабияк прискорює синтез колагену, перешкоджає руйнуванню еластинових волокнів, покращує щільність і тонус шкіри. Має чітко окреслені антиоксидантні властивості, захищає клітини та тканини від впливу вільних радикалів і сприяє уповільненню процесів старіння.

Підходить для нормальної, комбінованої, сухої та жирної шкіри.

Спосіб застосування: після очищення та тонізації, нанесіть потрібну кількість сироватки на обличчя, розподіліть поплескувальними рухами, дайте трохи вбратися й закрийте своїм кремом з догляду.
Використовуйте вранці та ввечері. У ранковому догляді не забувайте використовувати завершальний етап сонцезахисний засіб.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Корейська
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Проблемна Чутлива
Призначення:
Антивікове Зволоження Антиоксидантне Відновлююче Ліфтинг Відбілювальне Проти зморщок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?