Всі категорії
Додати товар

Концентрована ампульна сироватка the history of whoo ultimate lifting ampoule concentrate, 1 мл

27 грн
Опис

Об'єм: 1 мл
Термін використання: 15.01.2027.
Концентрована ампульна сироватка The History of Whoo Ultimate Lifting Ampoule Concentrate підвищує еластичність шкіри, має виражений ліфтинг ефект. Есенція глибоко проникає в шкіру, заповнює запас поживних і зволожувальних речовин, зміцнює тургор шкіри. Концентрат входить до лінійки регенерувальних засобів Cheongidan люксової лінії The History of Whoo Ultimate для догляду за шкірою з віковими змінами.
Оновлена серія Cheongidan гармонізує три ефекти догляду за шкірою: здоровий тон, зволоження, зміцнення тургору шкіри. Відновлювальна, омолоджувальна та оздоровлювальна лінія на основі женьшеню, нефритової суміші, екстракту з оленячих рогів, деревних екстрактів і колоїдного золота.
У складі дорогоцінні інгредієнти в комплексі із сильнодільними активними компонентами ефективно підвищують еластичність і пружність шкіри, насичують вітамінами, зволожують і утримують вологу тривалий час.
У складі лінії 25 видів рослинних екстрактів, екстракт рогів оленів, екстракт дикого женьшеню, королівські східні екстракти, а також гіалуронова кислота, пептиди, рубіновий шовк, амінокислоти, колаген і т.ін.
Основним інгредієнтом є квітка Dendrobium candidum Wallich ex Lindley, він росте на висоті 1000 метрів над рівнем моря, має величезну життєву силу та має виражений ефект для догляду за шкірою.
Екстракт женьшеню містить речовини, що мають високу біологічну активність — сапоніни, вітамін C і вітаміни групи B, холін, фітостерин, пектинові та смолисті речовини, солі фосфору, кадмію, алюмінію, заліза, кобальту, магнію, цинку, кальцію, натрію, калію. Має омолоджувальну дію на шкіру, прекрасно зволожує шкіру, нормалізуючи водно-сольовий баланс. Експериментально доведено, що глікозиди женьшеню стимулюють процес ділення клітин епідермісу, швидкість якого неабияк зменшується в шкірі, що старішає, сприятливо впливають на синтез колагену дерми, зменшують набряклість. Завдяки вітамінам C і E женьшень захищає від передчасного старіння.

Есенція заспокоює, знімає подразнення, вирівнює тон шкіри, роблячи шкіру сяйливою.
Спосіб застосування: Використовувати вранці та ввечері після вмивання й тонізації шкіри. Нанести легкими масажними рухами на обличчя й шию.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Формат:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?