Всі категорії
Додати товар

Тонер для обличчя з екстрактом червоного апельсина images blood orange essence probeauty

210 грн -15% 180 грн
Опис

✔️Відправки зранку після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи, вказаними в товарі перевізниками. Габаритне замовлення на вимогу перевізників, приймають тільки в коробці. До такого замовлення додавайте 10 грн за мою коробку. Посилання на коробку: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 500 мл, підходить для будь-якого типу шкіри і віку.
Чудова зволожуюча есенція-тонер для догляду за шкірою обличчя. Основним компонентом тонера є олія апельсинової цедри, що сприяє покращенню загального стану шкіри та тонізує її.
Активні інгредієнти у складі надають м'яку відлущуючу властивість а також вирівнюють колір і мікрорельєф шкіри. Легка текстура продукту швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів, ефективно матує та пом'якшує поверхню шкіри. Засіб наситить шкіру корисними вітамінами і поверне природне сяйво.
Тонер має великий спектр дії на стан шкіри: ефективно нормалізує вироблення себуму, матує шкірний покрив, має антивікові властивості, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, насичує вологою та киснем, регулює роботу сальних залоз, попереджає дегідратацію та лущення, вітамінізує та освіжає шкіру, надає пружність та еластичність, знімає роздратування та почервоніння, мінімізує видимість зморшок, надає протизапальні та антибактеріальні властивості, усуває набряклість, свербіж та запалення.
Спосіб використання: після вмивання візьміть необхідну кількість тонера, розподіліть на обличчі та шиї, масажними рухами допоможіть вбратися. Після процедури вмиватися не потрібно. Потім можна нанесити свій улюблений крем для догляду за обличчям.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл
Тип шкіри:
Всі типи
Інгредієнти:
Вітамін Е
Сфера застосування:
Обличчя
Вік:
Для всіх

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?