Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка purito snail repair advanced 91 serum

18 грн
Опис

Якщо ВИ тільки почали, або вже доглядаєте за шкірою обличчя з корейської системі і шукаєте нову реальну інформацію або самі кошти - значить вам сюди! Є У НАЯВНОСТІ!ОРИГІНАЛИ!!!ХОРОШІ СТРОКИ ПРИДАТНОСТІ!!! PURITO Snail Repair Advanced 91 Serum - м ногофункциональная сироватка з високою концентрацією равликового фільтрату - 91%! Ефективно справляється з багатьма шкірними проблемами, такими як: вугрові висипання, акне і постакне, шрами, розтяжки, рубці, «гусячі лапки», мімічні зморшки, пігментні плями. Сироватка не тільки оздоровлює шкіру, але і живить її, зволожує, тонізує, має виражений омолоджуючий ефект. Звужує пори, регулює вироблення шкірного жиру. Також сироватка надає легкий дію. Антивіковий і освітлюючі дію сироватки підтверджено KFDA - спеціальної корейської організацією з контролю за якістю та ефективністю косметичної продукції. Активні інгредієнти *екстракт равлики 91% - стимулює виробництво колагену і еластину і відновлення экстраклеточного матриксу шкіри, прискорює регенерацію клітин і сприяє поліпшенню еластичності шкіри. Завдяки фільтрату улиточной слизу крем надає регенеруючу дію на шкіру, розгладжує мімічні зморшки і сліди постакне, лікує і загоює запалення, ушкодження на шкірі; *ніацинамід - ефективний компонент, який благотворно впливає на старіючу, втомлену, зморшкувату, або пошкоджену сонцем шкіру, надає омолоджуючий вплив, стимулює клітинне оновлення, збільшує еластичність шкіри, освіжає, тонізує шкіру, покращує її структуру, благотворно впливає на пігментацію шкіри - сприяє усуненню вікової гіперпігментації, покращує колір шкіри, вирівнює тон, светляет шкіру, усуває пігментні плями після акне, ефективно усуває плями і шрами після прищів і вугрової висипки; *бетаїн - заспокоює шкіру, знімає роздратування і сприяє регенерації клітин шкіри; *гіалуронова кислота - є природним компонентом клітин шкіри і унікальним зволожувачем. Гіалуронова кислота зв'язує і утримує молекули води в клітинах шкіри і сприяє підтримці рівня вологості шкіри. Вона стимулює роботу фібробластів, які відповідають за утворення колагену і еластину. Також вона виконує інші важливі функції - підсилює колагенові волокна, покращує тонус і пружність, підвищує місцевий імунітет шкіри; *аденозин - возвращает молодость и упругость кожи, увлажняет и тонизирует;
аллантоин - способствует обновлению клеток кожи;
комплекс растительных экстрактов и масел (экстрак ты алое, огруца, цветков камелии и многих других, масла лаванды, эвкалипта, пеларгонии, лимона и апельсина) - оказывает увлажняющее и успокаивающее действие, питает и смягчает кожу, оказывает антивозрастной эффект.
*В сыворотке не содержатся парабены, этанол, искусственные красители и отдушки, триклозан и т.п.

Действует ГИБКАЯ СИСТЕМА СКИДОК до 50%!

С удовольствием проконсультирую, особенно по уходу за кожей! Все средства тестируются либо на мне, либо на моих близких и знакомых.
Еженедельные поставки новинок.

ВСЕХ_ВСЕХ_ВСЕХ Приглашаю

https://www.facebook.com/BEAUTYCOREAUKRAINE

Сообщество Viber:

https:// invite.viber.com/?g2=AQAtxXfMGmNrkEjb1%2BkGlJSnaFaW%2FUxlbQHjPSxStfdp0tfZsnxIKI%2F38NmpFLmK
и на Информационный Канал в Telegram!

https://t.me/joinchat/AAAAAFAq3EeQ6UK0Mcfu4w

- ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ , приглашайте знакомых, получайте скидки!

Набираем 100 подписчиков - делаем премиум-группу в Телеграм, где будем общаться, делиться впечатлениями, фотоскринами нашего ухода!

@BEAUTYСOREAUKRAINE - хеш-тег для поиска

t.me/ BEAUTYСOREAUKRAINE - прямая ссылка на канал

Мои контакты Telegram/Viber/WhatsApp +380939833397

По Украине в основном отправляю НовойПочтой.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Антивікове Тонізуюче
Продавець
merisv
merisv
Київ
0% виконаних замовлень
Була