Всі категорії
Додати товар

Корейський люкс ohui the first geniture sym-micro essence пробник

17 грн
Опис

Лінія The First Geniture від корейського бренду OHUI – це активна антивікова косметика, розроблена в лабораторіях генної інженерії. Її основу складає комплекс стовбурових клітин рослин, що імітує 19 видів людського білка. В результаті на шкірі створюється каркас, який захищає її від старіння. Доповнена пептидами та вітамінами, вона просто порятунок для вікової шкіри (40+) та шкіри з лущенням, пошкодженої агресивними косметологічними засобами та процедурами.
Есенція The First Geniture Sym-Micro Essence – новинка 2020р.
Основні діючі інгредієнти та завдання, які вони вирішують:
- стволові клітини рослин - гальмування процесів старіння
- Transkin EGF / hGH™, комплекс з 11 різноманітних пептидів - омолоджування, еластичність, прискорення процесів оновлення та регенерації
- екстракти рослин - зволоження, харчування, пом'якшення
- запатентована формула Формула Gen-Biotics™ - відновлення шкіри
- 7 Pro & Prebiotics microbiome-технології -комплекс з 7 пробіотиків - зміцнення та оздоровлення шкіри, не даючи їй раніше старіти.
Консистенція есенції є густим гель з приємним трав'яним ароматом. При нанесенні вбирається одразу, але залишає легку липкість. Це засіб виключно командний гравець, тому липкість відмінно нейтралізується емульсією або кремом.
Ефект від використання помітний майже одразу. Рівний тон, здоровий вигляд, розгладжування дрібних зморшок - ті видимі зміни, які порадують вже через 1-2 тижні застосування.
Есенція підходить будь-якому типу шкіри з явними ознаками старіння
Можливе використання курсом для профілактики або на регулярній основі.
Пробник 1мл

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Пептиди Алое

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?