Всі категорії
Додати товар

Убтан hillary asai ubtan, 100 мл + гіалуронова сироватка hillary smart hyaluronic

330 грн
Опис

Комплекс для глибокого зволоження і регенерації шкіри обличчя живить та зволожує шкіру , видаляє чорні крапки, відновлює і заспокоює шкіру, знімає почервоніння та подразнення, зменшує запалення , звужує пори, вирівнює тон , відновлює еластичність шкіри і додає здоровий вигляд. Набір підходить для будь-якого типу шкіри. У набір входять: Убтан для м'якого очищення і скрабивания Hillary ASAI UBTAN, 100 г ; Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл . Спосіб застосування: Небольшое количество убтана насыпать на руку, добавить воды и размешать пальцем до пастообразного состояния. Нанести на влажное лицо легкими массирующими движениями, уделяя особое внимание Т-зоне, и смыть. Можно использовать два-три раза в неделю.
Несколько капель сыворотки массирующими движениями нанести на чистую кожу лица, шеи и зоне декольте. Наносить сыворотку можно дважды в день, в том числе в качестве активного средства под крем.
Если на улице температура воздуха ниже 0, после нанесения сыворотки рекомендуем подождать 20-30 минут для полного впитывания.

Beauty-хак:

Наносьте гіалуронову сироватку на вологу шкіру обличчя. Після очищення обличчя убтаном, збризніть обличчя тоніком, містом або термальною водою. Після чого на вологу шкіру нанесіть сироватку. Так, молекули гіалуронової кислоти отримають достатню кількість вологи для роботи у верхніх шарах шкіри. Змішайте кілька крапель сироватки і кілька крапель олії Hillary JOJOBA OIL або Hillary FLUID OIL і нанесіть мікс на чисту зволожену шкіру обличчя легкими масажними рухами. Кошти доповнюють і посилюють дію один одного. Таке використання коштів не потребує подальшого нанесення крему. Вага: Убтан: 100 мл, Гіалуронова сироватка: 30мл. Відповідаємо на питання і приймаємо замовлення!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
  • 30мл
Об'єм:
30 мл 100 мл
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?