Всі категорії
Додати товар

The ordinary – hyaluronic acid 2% + b5 – сироватка з гіалуроновою кислотою (2%) і...

385 грн
Опис

The Ordinary - Hyaluronic Acid 2% + B5

Сироватка з гіалуроновою кислотою (2%) і вітаміном B5

Ємкість: 30ml

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 це сироватка з гіалуроновою кислотою (2%) і вітаміном B5 інтенсивно зволожує шкіру завдяки веганскій гіалуроновій кислоті. У складі цієї сироватки є низько-, середньо- і високомолекулярна гіалуронова кислота, а також кроссполімер гіалуронової кислоти наступного покоління, завдяки чому молекули проникають і в більш глибокі шари шкіри.

Формула засобу також містить вітамін В5, який допомагає гіалуроновій кислоті проникнути в глибокі шари шкіри.

Гіалуронова кислота є одним з найважливіших компонентів у догляді за шкірою, так як в разі недостатнього зволоження ззовні, шкіра зволожуватиметься за рахунок внутрішніх ресурсів шкіри, що призводить до передчасного старіння. Дія сироватки: зменшує втрату води через епідерміс і ефективно зволожує шкіру, надаючи їй на якість і гнучкість. загоює і регенерує; є корисним в загоєнні ран і незначних пошкодження шкіри і лікування рубців. покращує ліпідний бар'єр єр епідермісу, заспокоює почервоніння, подразнення і свербіж. Типи і недоліки шкіри, для яких ця сироватка може бути корисна: суха шкіра, чутлива шкіра,
в'яла шкіра,
зріла шкіра зі зморшками,
судинна шкіра.
Спосіб застосування: наносити сироватку слід під креми і олії в будь-який час доби. Формула сировотки є вода-гель,яка поглинається швидко і не залишає жирної плівки на шкірі.

Перед першим використанням виконайте тест на алергію. У нашому блозі є інструкція про те, як правильно зробити алергічний тест в домашніх умовах.

Має рН в діапазоні від 6,50–7,50; не містить спирту, силікону, олії, горіхи. Сироватка є веганською і під час її виробництва не постраждала жодна тварина.

Термін придатності: 12 місяців після відкриття.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?