Всі категорії
Додати товар

Тестер ottie platinum aura антивікова сироватка преміум із чорною ікрою та платиною

85 грн
Опис

Тестер Ottie Platinum Aura антивікова сироватка преміум із чорною ікрою та платиною
Ottie Platinum Aura — антивікова преміумсерія косметики з чорною ікрою, платиною й екстрактом сливи какао створена спеціально для догляду за віковою шкірою.

Засоби мають ліфтинг-ефект, прискорюють процеси регенерації клітин і покращують вироблення власного колагену. Зменшують глибину зморщок, перешкоджають їхній появі, розгладжують мікрорельєф шкіри, підтягують овал обличчя й усувають шкірні злами.

З віком, від стресів, негативного впливу довкілля та інших чинників в організмі утворюється надмірна кількість активного кисню. Він окиснює організм і руйнує клітинні мембрани, що є основною причиною старіння шкіри. старіння шкіри. Також платина здатна притягувати вологу, що надає помітний омолоджувальний ефект.

Основні активні компоненти:

Екстракт чорної ікри активує вироблення колагену, кількість якого з віком зменшується, повертаючи шкірі еластичність і пружність. Забезпечує активне живлення й омолодження шкіри, розгладжує мімічні та вікові зморшки та шкірні злами, підтягує овал обличчя.

Екстракт сливи ка Каду — вирізняється високим вмістом вітаміну С. Завдяки цьому він має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищаючи шкіру від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціюють вироблення власного колагену, сприяють підвищенню еластичності, пружності та зволоженості та надає шкірі здорового сяйва.

Ніацинамід — сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, просвітлює.

Аденозин надає ліфтинг-ефект, підсилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморщок, гальмує процеси старіння.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення й утворення передчасних зморщок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки та тріщини.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?