Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка

120 грн
Опис

💚Пілінг-скатка з екстрактом зеленого чаю Laikou Matcha Peeling Gel💚

Скатка, у складі якої є компоненти корисного чаю Матча, наповнить вашу шкіру вітамінами та мінералами. Разом з гіалуроновою кислотою та алое вера можна отримати гарний результат уже за декілька днів.

Екстракт зеленого чаю має антиоксидантні властивості. У складі пілінг-скатки містяться ксантини та поліфеноли. Ксантини мають прекрасний протизапальний ефект, а поліфеноли стимулюють кровообіг, сприяють розщепленню жирових клітин. Порошок Матча надає засобу гарного забарвлення – у ньому міститься хлорофіл.

Гіалуронова кислота при проведенні пілінг-процедури проникає у глибокі шари шкіри, насичує вологою та підвищує пружність. Екстракт алое заспокоює та допомагає в лікуванні проблемної шкіри. А вітаміни С і Е покращують природний тонус та роблять шкіру зволоженою.

Спосіб застосування:

Використовувати засіб слід 1-2 рази в тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з утвореними грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Ціна-120грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-1038479398
Супер-продавець
Харків
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?