Всі категорії
Додати товар

Farmstay cica farm baking powder pore scrub скраб із содою та екстрактом центели

22 грн
Опис

FarmStay Cica Farm Baking Powder Pore Scrub Скраб із содою та екстрактом центели ідеально відлущить ороговілі клітини епідермісу, очистить пори від забруднень та залишків косметики, вирівняє мікрорельєф, додасть шкірі гладкість та м’якість.

М’який кремоподібний скраб, що складається з натуральних компонентів, розчиняє сальні пробки, очищує і звужує пори, відлущує відмерлі клітини, а також сприяє пригніченню діяльності хвороботворних мікроорганізмів, що викликають акне.

Регулярне використання скрабу дозволяє видалити забруднення з пір, зробити більш рівним мікрорельєф, надати кожному покриву дивовижну гладкість і приємну шовковистість. А також має сильну антивікову дію.

Центелла азіатська – має чудову ефективність при загоєнні ран, проти зморшок та покращує кровообіг.

Екстракт кипарису – заспокоює та зволожує чутливу шкіру.

AHA/BHA/PHA кислоти привносять у засіб лікувальні властивості, здатні прибрати запалення, чорні крапки та пігментацію, роблячи шкіру чистою та світлою та продовжуючи її молодість, а також підтягують контур обличчя. Кислоти м’яко відлущують верхній шар ороговілих клітин та активізують оновлення дерми, також стимулюють клітинне оновлення, знезаражують та оздоровлюють тон обличчя.

Спосіб застосування:
Нанести невелику кількість скрабу на вологе очищене обличчя і розподілити масажними рухами до появи катишок. Потім змити теплою проточною водою.

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?