Всі категорії
Додати товар

Пилинг салфетки skin+pharmacy advanced anti-aging therapy glycolic peel pads (поштучно...

90 грн -12% 80 грн
Опис

Пілінг серветки Skin+Pharmacy Advanced Anti-Aging Therapy Glycolic Peel Pads (поштучно або паковання) — кол-во, будь ласка, уточнюйте
-1 серветка — 80 грн
-упаковка (20 серветок) — 1350 грн

Один із найкращих і дієвих пілінгів у США!
Серветку можна розрізати навпіл, вистачить удвічі.

Залежно від особливостей вашої шкіри та віку, ясний ефект видно вже через один-два тижні! Це всього 4-7 серветок
Рекомендую зробити перші 7 днів щодня (або ж через день, якщо це буде занадто сильно), щоб досягти певного ефекту, потім робити через день або раз на 3 дні. Для чутливішої або непроблемної шкіри можливо буде досить 1-2 рази на тиждень.

З відгуків:
"Світ: 36-43
Шкіра: Дуже жирна, Оливкова, Теплий підтон
ПОПРОБУЙТЕ ІХ! Вони продаються тільки в Аса. У них досить доступна ціна за коробку з 20 серветок. Це нова компанія для догляду за шкірою для819. Я не можу повірити, наскільки це добре вони працюють. Вони ефективніші, ніж серветки Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads, Peter Thomas Roth Unwrinkle Pads, Philosophy Microdelivery Pads, MUAC Mandelic Acid and Nip + Fab Glycolic Acid Pads. Моя шкіра звикла до використання AHA і BHA, і багато з перерахованих вище навіть не досить сильні, щоб побачити результати. Ці серветки сильні для мене. Вони пощипують (прим. комусь можуть трохи підпікати), тому просто будьте готові до цього. Серветки індивідуально упаковані, що мені дуже подобається. Кожна серветка просякнута розчином, і вона досить велика, щоб протерти ваше обличчя, шию, груди та руки! Коли яіння, що вони мають сильну дію, наведу вам приклад. Я можу використовувати гліколевий кислотний тонер Mario Badescu двічі на день без будь-якого подразнення або печіння. Проте, я можу наносити ці серветки тільки один раз на тиждень, і це дійсно все, що вам потрібно, щоб побачити позитивні результати. Наступного дня ви відчуєте невеликий пілінг.
Результати: Моя шкіра здається ясною і такою чистою. Шкіра має м'який вигляд. Закупорення пор зникає. Активні прищі підсушує і стають менш помітними. Моя найбільша проблема зі шкірою — застій у порах, і мені потрібно робити фізичне та хімічне відлущування, щоб прискорити оновлення клітин. Ці серветки — диво для моєї шкіри! "

Skin+Pharmacy Advanced Anti-Aging Therapy — це інноваційна лінійка протестованих дерматологами засобів для догляду за шкірою, які допомагають зменшити зовнішній вигляд тонких ліній і зморшок, а також поліпшити тонус і текстуру, водночас зволожуючи шкіру.
Ці продукти доступні суто в819/USA аптеках. Вони менше подразнюють шкіру, але досить потужні, щоб боротися з природними ознаками старіння.

Пілінг серветки з гліколевою кислотою пропонують усі переваги пілінгу обличчя в компактному форматі для зручного домашнього використання. Спеціально розроблена технологія з використанням Microsponge містить гліколеву кислоту для поліпшення текстури та тону шкіри. Серветки м'яко відлущують змертвілі клітини поверхні шкіри, роблячи шкіру яскравішою. Екстракт календули заспокоює, а вітамін Е сприяє відновленню здорової шкіри. У разі постійного використання ці пілінг серветки допомагають оживити та оновити тьмяний тон шкіри, відкриваючи свіжішу, молодшу шкіру.

Рекомендоване використання:
- Використовуйте один раз на день (через день або за потреби)
- Нанесіть рівномірно на чисту, суху шкіру обличчя й шиї, уникаючи зони очей і губ
- Тримайте продукт упродовж 10 хвилин, а потім ретельно змийте водою. За бажання продукт можна залишити діяти, наприклад, на ніч
- Щодня використовуйте сонцезахисні засоби з SPF 30 і вище

Застереження:
Не використовуйте на подразненій або ушкодженій шкірі. Припиніть використання, якщо з'являється висипка або з'являються ознаки подразнення.

Цей продукт містить AHA-кислоту, яка може підвищити чутливість вашої шкіри до сонця й, зокрема, можливість опіку. Використовуйте сонцезахисний крем, і обмежте потрапляння сонячних променів під час використання цього продукту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?