Всі категорії
Додати товар

The history of whoo brightening peeling gel set, набір освітлювальний: пілінг-скатка...

2175 грн -25% 1650 грн
Опис

Склад набору:

Brightening Peeling Gel 100ml - освітлювальний пілінг гель для обличчя
Brightening Foam Cleanser 100ml - освітлювальна пінка для вмивання 

  
The History of Whoo Brightening Peeling Gel 

Очисний освітлювальний пілінг гель для обличчя.

Освітлювальний пілінг-гель, який являє собою відлущувальний засіб типу гомажу, м'яко видаляє мертві клітини, розташовані в поверхневому шарі шкіри, одночасно очищаючи шкіру, підвищуючи її еластичність. Допомагає боротися з пігментацією, захищає шкіру від плям і робить її яскравішою та чистішою. Вирівнює тон шкіри та надає їй здорового сяйва.

Brightening Peeling Gel входить в освітлювальну серію косметики Seol — перекладається як "Сніг". Лінія Seol — це програма вибілювання шкіри за 4-8 тижнів. Роздільна здатність проблем пігментації шкіри не тільки зовні, але й у глибоких шарах. Королівський догляд за шкірою на основі Східної медицини. Це секретна формула цариці Ziao Piny з династії Хань Цзин.

Основними компонентами засобів лінії є: дика хризантема, 8 освітлювальних екстрактів: атрактилодеса, білої орхідеї, півонії, білого женьшеню, якорця, що стелиться, порії кокосової, ампелопсису, білого огірка та перлів. Ці компоненти дають вибілювальний ефект, допомагають зменшити природну пігментацію шкіри, знижують вироблення меланіну. Діосметин, який є основним інгредієнтом у продуктах цієї вибілювальної лінії, був витягнутий із дикої квітки хризантеми. Було доведено дослідженнями, що цей природний вибілювальний агент добре видаляє веснянки, шрами, темні плями впродовж 8 тижнів.

Засоби вибілювальної лінії від The History Of Whoo усувають втому та відновлюють здоровий колір обличчя. Шкіра стає чистою й бездоганною, без пігментних плям. До складу освітлювальної лінії входять 7 натуральних ароматів і 8 освітлювальних екстрактів: атрактилодеса, білої орхідеї, півонії, білого женьшеню, якорця, що стелиться, порії кокосової, ампелопсису, білого огірка.

Пілінг-гель підходить для всіх типів шкіри.

Використовуйте один або двічі на тиждень.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість гелю на чисте сухе обличчя. Після цього треба витримати пілінг кілька хвилин до висихання засобу. Потім треба почати ретельно скочувати пілінг пальцями масажними рухами впродовж 1-2 хвилин. Змити теплою водою.

Виробництво: Корея

Об'єм: 100 мл

The History of Whoo Brightening Foam Cleanser

Освітлювальна пінка для вмивання  вирівнює тон шкіри, освітлює пігментацію, веснянки, сліди постакне.

Ніжна пінка для вмивання очищає, зволожує та вибілює шкіру. Густа піна ефективно видаляє забруднення в порах, водночас захищає шкіру, заспокоює запалення, знімає почервоніння. Містить особливий трав'яний рецепт королівського двору, який освітлює й очищає шкіру, роблячи її прозорою й чистою, надає здорове сяйво.

Вибілювальна лінійка має назву Gongjinhyang Seol, де Seol означає сніг і складається з чотирнадцяти продуктів. Основною метою лінійки є зменшити надмірну пігментацію, вивести токсини, видаляючи мертві клітини та забруднення, й освітлити шкіру обличчя.  До складу освітлювальної лінії входять 7 натуральних ароматів і 8 освітлювальних інгредієнтів: дика хризантема, перли та Chilhyang Palbaeksan.

Серія ґрунтується на вмісту фітоселину, який допомагає ефективно боротися з пігментацією шкіри та відновлювати здоровий колір обличчя. Також містить лікарські рослинні інгредієнти, які здавна використовувалися для освітлення шкіри: екстракт півонії, пори кокосової, білий женьшень, дикої хризантеми, нефрит, екстракт атрактилодесу, екстракт білої орхідеї, екстракт білого женьшеню, екстракт якорця, що витіняється, екстракт ампелопсису, екстракт білого огірка тощо.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: змочіть обличчя водою, у долонях спіньте засіб і нанесіть на обличчя масажними рухами. Потім змийте теплою водою. 

Виробництво: Корея

Об'єм: 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?