Всі категорії
Додати товар

Amore pacific vintage essence 31ml, amore pacific vintage essence 31ml, вінтажна...

648 грн
Опис

Поживна антивогоцінна есенція, що складається зі 100%, виготовлена з , відчуваючи стандартну 100-денну фeрментацію.

Ця еcсенція, яка складається зі 100%, густої нерозбавленої чарівниці, природної ферментації чайного листя з чайних полів Чеджу Долсонги впродовж 50 днів, природного старіння їх у традиційному глиняному посуді Чеджу впродовж 50 днів, а потім їх екстракції впродовж 24 годин.

Есенція, збагачена необхідними поживними речовинами за допомогою Provitаmin Ехtraсттіон Меthod, наноситься на роговий шар шкіри.

Глибоко та швидко заповнює поживні речовини до 10 шарів, надає здорове сяйво, оздоровлює. Подбайте про ключові чинники старіння із сильним антиоксидантним ефектом і почніть зсередини шкіри. Він забезпечує пружну та гладку шкіру, роблячи її щільною й еластичною.

Концентрована зволожувальна антивікова есенція, яка забезпечує помітне поліпшення тону та текстури шкіри для сяйного молодого кольору обличчя.

Невагома формула забезпечує комплексну корекцію й антиоксидантний захист для будь-якого типу шкіри. Використовується повний спектр поживних речовин ферментованого чаю, завдяки 100-денному процесу ферментації та запатентованому методу повільної крапельної екстракції для збереження його ефективності.

Формула з антиоксидантами помітно покращує шорстку текстуру, роблячи шкіру рівною й м'якшою. Очищає, освітлює та покращує тон шкіри.

Омолоджувальна есенція всього із шести інгредієнтів для поліпшення пружності, чистоти та текстури шкіри завдяки антиоксидантній силі ферментованого зеленого чаю.

Вінтажна преміумесенція з екстрактом зеленого чаю інтенсивно живить і зволожує шкіру, покращує структуру епідермісу та зміцнює тонус шкіри. Засіб містить високу концентрацію зеленого чаю, яка помітно покращує еластичність і тон шкіри. Сильні антиоксиданти в ферментованому зеленому чаї допомагають захистити та нейтралізувати зовнішні чинники, що викликають старіння.

Зелений чай, для цього продукту, збирають вручну на плантаціях острова Чеджу. Чай ферментується в ретельному 100-денному процесі та містить сильні антиоксиданти та пребіотики для підтримки мікробіому шкіри. Есенція багата на поліфеноли, які не тільки нейтралізують вільні радикали, а й мають протизапальну дію для прискореного загоєння запалень.

Екстракт листя зеленого чаю: допомагає помітно покращити чистоту, текстуру та еластичність шкіри завдяки властивостям захисту від забруднення.

Есенція легка вбирається, чудово зволожує й пом'якшує шкіру, водночас не обважнює догляд. Має позитивний вплив на тон шкіри, почервоніння й купероз. Має протизапальну дію. Дає видимий ефект омолодження для шкіри навколо очей, у парі з кремом для очей унаслідок красива та доглянута шкіра.

Тестування показало 90,9% задоволення поліпшенням текстури шкіри після 4 тижнів використання есенції.

Підходить: для всіх типів шкіри, досить м'який для чутливої шкіри. Дерматологічно протестований.

Спосіб застосування: Інтегрувати есенцію можна в будь-який догляд. Вилийте чверть засобу на долоню та легкими рухами нанесіть на чисту тонізовану шкіру на 5-10 секунд вранці та ввечері. Далі нанесіть свою улюблену сироватку, поки шкіра ще волога

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари