Всі категорії
Додати товар

Корейські гелі-пілінги для обличчя medibeau об'єм 180 мл

125 грн -13% 109 грн
Опис

Продаються корейські гелі-пілінги для обличчя : з екстрактом календули, з екстрактом зеленого чаю, з екстрактом східних трав.

1. ГЕЛЬ-ПІЛІНГ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЕКСТРАКТОМ КАЛЕНДУЛИ MEDIBEAU - гель-пілінг з екстрактом календули створений з використанням передових технологій та оригінальних рецептів корейської краси. Поєднання натуральних інгредієнтів з унікальними властивостями робить цей продукт незамінним для досягнення здорової та сяючої шкіри.

Один із ключових компонентів гелю-пілінгу, звичайно ж судячи з назви, це- екстракт календули.
Календула давно відома своїми чудовими лікувальними властивостями. Ця квітка містить ряд важливих компонентів, таких як каротиноїди, флавоноїди та салцилова кислота, які мають потужну антиоксидантну, протизапальну та заспокійливу дію на шкіру. Екстракт календули допомагає пом'якшити подразнення, почервоніння, свербіж, видалити ороговілі клітини епідермісу, усунути лущення, зменшити запалення та стимулювати природне оновлення клітин шкіри. Чинить антикуперозну дію, нормалізує водний і жировий баланс.

2. ГЕЛЬ-ПІЛІНГ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЕКСТРАКТАМИ СХІДНИХ ТРАВ MEDIBEAU - Гель-пілінг Oriental Herbs Peeling Gel поєднав у собі давню мудрість від використання східних трав та сучасні інновації косметології, щоб досягти ідеального стану вашої шкіри. Він має унікальний склад, який включає найцінніші компоненти, кожен з яких приносить реальні переваги для вашої шкіри.
Одним із головних інгредієнтів цього гелю-пілінгу є екстракт східних трав. Східні трави здавна застосовувалися в азіатській косметології та медицині завдяки своїм унікальним властивостям. Ці рослини багаті на природні активні речовини, які чудово живлять, зволожують і омолоджують шкіру. Екстракти східних трав мають сильну антиоксидантну дію, допомагають боротися зі шкідливими впливами навколишнього середовища, відновлюють пружність і покращують текстуру шкіри.

3. ГЕЛЬ-ПІЛІНГ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ЕКСТРАКТОМ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ MEDIBEAU- Один з головних активних інгредієнтів даного гелю-пілінгу – це звичайно екстракт зеленого чаю. Зелений чай відомий своїми потужними антиоксидантними властивостями, які допомагають боротися із запальними проявами та подразненнями на шкірі. Зелений чай сприяє регулюванню вироблення шкірного себуму, що робить його ідеальним для проблемної та схильної до жирності шкіри. Крім того, використовуючи гель-пілінг для обличчя з екстрактом зеленого чаю, ви якісно очистите та звузите пори, пом'якшіть та розгладіть шкіру.

Додатково до екстракту зеленого чаю, гель-пілінг Medibeau містить інші цінні компоненти, які зроблять вашу шкіру неймовірно здоровою і сяючою. Гіалуронова кислота у засобі проникає глибоко в шкіру, забезпечуючи інтенсивне зволоження та покращуючи її еластичність. Екстракт центели азіатської загоює шкіру та регенерує її. Екстракт гамамелісу пом'якшує та загоює шкіру, знімає неприємні відчуття, зменшує свербіж та подразнення. Алантоїн чудово бореться з почервоніннями, відновлює шкіру та захищає її від агресивних факторів зовнішнього середовища.

Всі пілінги мають об'єм 180 мл, термін їх використання 06.2024р.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?