Всі категорії
Додати товар

Пілінг гель з центеллою lamelin mild peeling gel cica

350 грн
Опис

Пілінг-гель Lamelin Mild Peeling Gel CICA м'яко відлущує ороговілий шар епідермісу, видаляє надлишки шкірного сала та інші забруднення. Делікатно полірує поверхню шкіри та пом'якшує, прискорює процеси регенерації та покращує проникнення всіх активів доглядових засобів. Пілінг-гель прискорює процеси регенерації та загоєння шкіри, інтенсивно зволожує та сприяє підтримці необхідного рівня вологи в клітинах епідермісу. Заспокоює подразнену шкіру та бореться із запаленнями.

Основні інгредієнти:

Екстракт центели азіатської (3,000ppm) має потужні цілющі властивості завдяки своєму унікальному складу. Має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Гліколева (AHA) кислота (1,000ppm) - це натуральна біологічна речовина, синтезована з фруктів, цукрової тростини, молока та вина. АНА кислоти чудово відлущують омертвілі частинки шкіри, тим самим стимулюючи процес оновлення та омолодження шкіри. Вони активно борються з мімічними зморшками, пігментацією та слідами акне, а також служать провідниками у шкіру будь-яких косметичних засобів, тим самим значно збільшують їхню ефективність. В цілому, АНА кислоти розгладжують поверхню шкіри, добре справляються з її недосконалостями, і навіть сприяють природному виробництву колагену, що позитивно позначається на стані шкіри. Бажано утримуватись від використання засобів з АНА кислотами перед тривалим перебуванням на сонці, оскільки вони підвищують світлочутливість шкіри.

Саліцилова (BHA) кислота (5,000 ppm) має відмінну відлущуючу дію, сприяє звільненню від акне, чорних крапок, розчиняє шкірний жир, дбайливо підсушує шкіру, не дратуючи її, прискорює регенерацію клітин шкіри. Легко проникає в сальні пробки та розчиняє їх, знищуючи бактерії та очищуючи шкіру. Чинить антисептичну, антибактеріальну та протизапальну дію, прискорює загоєння акне, допомагає впоратися з плямами постакне, у тому числі й застійними

Фермент дріжджових грибків Галактомісіс має унікальну здатність проникати в глибокі шари шкіри, є безпечним біостимулятором, має виражену омолоджуючу дію, запускає процеси відновлення, завдяки яким скорочується кількість зморшок і освітлюється пігментація.

Екстракт ромашки має загоювальну відновлюючу дію. Заспокоює роздратування, знімає почервоніння, перешкоджає появі запалень. Екстракт рисових висівок глибоко зволожує та пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність та пружність, стимулює регенерацію тканин. Сприяє очищенню пір, допомагає вирівняти колір обличчя, висвітлити пігментні плями та загальний тон шкіри. Крім того, знімає подразнення та заспокоює шкіру, робить її гладкою та матовою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?