Всі категорії
Додати товар

Пілінг-гель з pha кислотою зволожувальний manyo pure aqua peeling gel 120 ml

575 грн
Опис

Пілінг-скатка з PHA-кислотою для сяйва шкіри Manyo Factory Pure Aqua Peel дбайливо відлущує ороговілі клітини, запускає процеси регенерації і стимулює вироблення колагену, підвищує пружність і еластичність шкіри, вирівнює тон і рельєф. Засіб чудово тонізує і має антиоксидантну дію, бореться з окисними процесами всередині клітин, сприяє оновленню шкірного покриву, усуває небажану пігментацію і рубці пост-акне, оздоровлює шкіру і наповнює рівним, природним і здоровим сяйвом.

Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти і керамідів, пілінг-гель сприяє глибокому зволоженню шкіри і допомагає утримувати вологу всередині епідермісу.

Засіб має протизапальну дію, попереджає появу висипань, робить шкіру здоровою, гладкою і бархатистою.

Пілінг не викликає подразнення і підходить для чутливої ​​шкіри.

Основу пілінгу становить PHA-кислота, яка запобігає втраті вологи і м’яко відлущує, заспокоює і усуває подразненняна шкірі. Її дія схожа на дію AHA-кислот, проте воно більш щадне і не викликає чутливості до УФ-випромінювання, що дозволяє без побоювань використовувати її в будь-який час року.

Засіб також містить:

Гіалуронова кислота відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоженості на обличчі.
Кераміди сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар’єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціалом.
Екстракт лотоса зволожує, очищає, сприяє розгладженню зморшок, освіжає і тонізує шкіру, повертає їй пружність, сприяє відновленню еластичності, регенерує, заспокоює, зменшує пори і позбавляє шкіру від вугрової висипки, уповільнює старіння.
Екстракт ірису надає на шкіру зволожуючий і очищаючу дію, добре регенерує і відновлює.

Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу

Спосіб застосування: використовуйте пілінг після вмивання пінкою або гідрофільною олією , помасажуйте протягом 1-2 хвилин і змийте. Рекомендується використовувати 1-2 рази в тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?