Всі категорії
Додати товар

Скраб для обличчя farmstay baking powder collagen pore scrub з колагеном

22 грн
Опис

Скраб для обличчя в пірамідках Farmstay Baking Powder Collagen Pore Scrub складається з найдрібніших крупинок соди і завдяки цьому ефективно очищає пори від забруднень, м'яко відлущує омертвілі частинки шкіри, стимулюючи клітинне оновлення, знезаражує й оздоровлює тон обличчя.
Засіб представлений в оригінальному "порційному" вигляді пірамідок. Ними зручно користуватися і брати з собою в подорожі!

Основні діючі компоненти:

Бікорбонат натрію - потужний антисептик, допомагає пом'якшити й інтенсивно очистити шкіру. Активно використовується в пілінгах і скрабах завдяки вираженій відлущувальній здатності, знімає подразнення. Наявність нейтрального pH і хімічних властивостей забезпечують універсальність використання - сода підходить для шкіри будь-якого типу.

Мікроскристалічна целюлоза - натуральний компонент, який сприяє глибокому, але водночас делікатному очищенню пір від забруднень і ороговілих частинок, а також абсорбує надлишки шкірного жиру, надаючи шкірі чистоти і матовості.

Колаген - чинить омолоджувальну і зволожувальну дію, повертає шкірі обличчя м'якість і пружність, чинить розгладжувальну дію. Колаген створює на шкірі захисний вологоутримувальний шар, завдяки чому шкіра довгий час залишається зволоженою. Водночас колаген прискорює регенерацію шкіри, даючи змогу швидше загоїти опіки, порізи та виразки.

Об'єм: 7 г

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?