Всі категорії
Додати товар

Освіжна вода для обличчя й тіла "охолоджувальна м'ята" fresh juice ice mint

40 грн -25% 30 грн
Опис

Термін придатності д**************алишок приблизно 80%

Вік: 18+
Призначення: освіження, зволоження
Час застосування: універсальний
Тип шкіри: жирна
Зроблено в: Україна

Побалуйте свою шкіру ніжною освіжною водичкою «Охолоджувальна м'ята», яка стане вашою незамінною «спутницею» в спекотні спекотні спекотні дні. Натуральний косметичний продукт виробництва української торгової марки Fresh Juice подарує вашій шкірі інтенсивне зволоження, тонус і прохолоду. Основу формули засобу становить екстракт листя м'яти, який має чудову пом'якшувальну та протизапальну дію, освіжає, насичує клітини поживними речовинами та заряджає енергією. Завдяки своїм властивостям, м'ята заспокоює, бореться з зневодненням, розслабляє та знімає стрес.

Рідина має легкий і приємний м'ятний аромат, не залишає після нанесення відчуття липкості, закріплює макіяж і чудово тонізує. Зручний дозатор забезпечує ідеальне розпилення засобу, рівномірно «жовтогаряча» поверхня обличчя та шиї. Освіжна вода буде від самого ранку й до пізнього вечора дбайливо доглядати за вашою шкірою, забезпечуючи їй максимальний комфорт, надаючи сяйва та привабливого зовнішнього вигляду!

Спосіб застосування
Розпилити на шкіру обличчя й тіла, маючи флакон вертикально на відстані 15-20 см. Вода може використовуватися в будь-який час для зволоження шкіри або закріплення макіяжу впродовж дня.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
kiraesen1994
Бьюти_Богиня
Супер-продавець
Дніпро
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?