Всі категорії
Додати товар

Гідролат лаванди 250 мл з розпилювачем від gz store

147 грн

розпродаж до 10 Травень

103 грн
Опис

Заспокоює нервову систему, допомагає відновити здоровий сон. Знімає нервову напругу і стимулює мозкову діяльність.

Косметичне застосування: Гідролат лаванди регенерує пошкоджену, витончену, запалену, подразнену шкіру. У поєднанні з ромашкою чудовий засіб для догляду за дитячою шкірою. Може використовуватись у чистому вигляді для зняття косметики. Знімає свербіж, заспокоює шкіру після опіків, укусів комах. При недостатній зволоженості повітря в приміщенні цим гідрозолем обприскують обличчя і шию протягом дня.

У косметичних засобах використовується як активний компонент/водна фаза у доглядових кремах для всіх типів шкіри, у різноманітних засобах для догляду за волоссям і шкірою голови, у відновлювальних, заспокійливих кремах для чутливої, подразненої, пошкодженої, втомленої, витонченої шкіри, у зволожуючих, регенеруючих кремах і сироватках, у засобах після перебування на сонці, у засобах для догляду за дитячою шкірою та волоссям. Як активний компонент у глиняних масках, парових ванночках, компресах.

Застосування:
Ефективний гідролат у концентрованому, а також у розведеному вигляді. Ми радимо використовувати його як: тонік для обличчя та волосся, вітамінний косметичний лід, засіб для вмивання шкіри та ополіскувач для локонів. Також продукт покращить склад органічної косметики.

Умови зберігання:
У холодильнику протягом 4 місяців, у морозильній камері – 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари