Всі категорії
Додати товар

Мило-гоммаж gz store з оливкової олії бельді зі спеціями 100 г

131 грн
Опис

Бельді зі спеціями піклується про шкіру, робить її здоровою, сяючою та молодою. Це мило пастоподібної консистенції складається з найкорисніших для епідермісу інгредієнтів: омилених, ефірних олій та безлічі мелених спецій.

Натуральне бельді купити потрібно для догляду за шкірою будь-якого типу, у тому числі й чутливою. Наш унікальний продукт здатний замінити безліч спа- засобів: мило для чищення, скраб для тіла і зволожуючу косметику.

Бельді благотворно впливає на стан шкірних покривів. Воно покращує мікроциркуляцію у клітинах, стимулюючи їх активне оновлення. Також продукт чудово очищає епідерміс від ороговілих частинок, регенерує запалення та усуває проблемні осередки.

При регулярному застосуванні бельді зі спеціями зробить шкіру гладкою, більш пружною, вирівняє рельєф та покращить колір. Наявність у складі ефірних олій справляє тонізуючий ефект, допомагає боротися зі втомою та підвищує настрій.

Ефективний засіб від целюліту, бельді допоможе розгладити неестетичні горбки і попередить їхню повторну появу.

Застосування: Користуйтесь бельді при прийнятті душу, ванни або сауни. Достатньо зовсім небагато продукту нанести на вологу шкіру, помасажувати та залишити з метою насичення шкіри корисними речовинами на 5 хвилин, потім змити водою.

Умови зберігання: Не більше 6 місяців у прохолодному сухому місці далеко від сонячних променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче