Всі категорії
Додати товар

Тонер-пілінг фруктовими кислотами elizavecca milky piggy hell-pore clean up aha fruit...

390 грн -18% 320 грн
Опис

Це універсальний засіб, особливо добре проявляє себе при догляді за проблемною
шкірою (прищі, чорні точки, розширені пори, пост-акне). При цьому тонік чудово
впливають на суху, грубу і лупиться шкіру, а також шкіру з віковими змінами.
Засіб призначений для завершення процедури очищення шкіри, допомагає видалити
залишки косметики, глибоко очищає пори, а також відлущує ороговілі клітини
шкіри, прискорює регенерацію, зволожує і живить.

Склад:

- BHA (саліцилова) кислота – сприяє розчиненню склеєних шкірним жиром кератиновых лусочок, надає антисептичну дію на шкіру, перешкоджає розмноженню бактерій і має протизапальну дію.

- АНА кислоти м'яко впливають на тонку, суху і вікову шкіру. Поєднання AHA і BHA кислот в одному засобі робить його універсальним, придатним і для сухої, і для жирної шкіри.

- Масло виноградних кісточок містить потужні окислювачі, які уповільнюють процеси руйнування клітин шкіри, сповільнюючи процес старіння. Міститься в олії хлорофіл має тонізуючу дію і сприяє загоєнню уражених тканин. Крім того, в їх складі містяться мікро - і макроелементи, протеїни, вітаміни А, В, С, РР, дубильні речовини, жирні кислоти. Посилюючи синтез колагену, масло виноградних кісточок підвищує швидкість оновлення клітин верхнього шару епідермісу, підвищує пружність шкіри і її еластичність, сприяє усуненню зморшок.

- Олія горіхів макадамії надає пом'якшувальну, зволожуючу, антиоксидантну, відновлюючу і омолоджуючу дію. Особливо рекомендується для надмірно сухою, огрубілою і в'янучої шкіри обличчя. Олія захищає шкіру від агресивного впливу зовнішніх факторів (мороз, вітер). При регулярному використанні шкіра знову стає пружною і еластичною, підвищується загальний тонус, розгладжуються зморшки. Прискорює регенерацію тканин і зменшує руйнівну дію вільних радикалів, перешкоджаючи старінню клітин.

- Масло оливи стимулює регенерацію тканин, активізує роботу імунітету, знімає запалення і заспокоює роздратування. Олива активно живить шкіру, не перевантажуючи її, повертає їй тонус, свіжість і доглянутий вигляд.

- Масло жожоба проникає в глибокі шари шкіри, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом. Регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.

Застосування:

Змочити тоніком ватний тампон і протерти ним особа.

Обов'язково захищати шкіру сонцезахисними засобами з spf не менше 15 і PA+,
навіть якщо погода не дуже сонячна, так як кошти з кислотами підсилюють
чутливість шкіри до УФ-випромінювання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?