Всі категорії
Додати товар

Тонер su:m37 blossom garden moisturizing skin 155 мл

1390 грн
Опис

З набору-без коробочки
Серія Su:m37 Blossom Garden (Квітучий сад) – це сила природи, досягнута після тривалої природної ферментації гібіскуса, який добре відомий своєю користю для здоров'я жінок. Завдяки процесу природного ферментування всі корисні речовини набагато легше і глибше проникають у шкіру.

Екстракт гібіскусу містить комплекс яблучної, винної, лимонної та гібіскової кислоти, полісахариди, стероли і флавоноїди, є природним джерелом вітаміну С. Чинить зволожуючу і антиоксидантну дію, перешкоджає старінню, сприяє глибокому очищенню шкіри від омертвілих клітин. Широко використовується в косметиці для догляду за комбінованою та жирною шкірою.

Крім того, ферментований екстракт гібіскусу благотворно впливає на вікову шкіру, особливо в періодах передменопаузи та менопаузи, покращує мікроциркуляцію крові, надає розслаблюючу дію на м'язи, що дозволяє отримати певний ботокс-ефект. Завдяки процесу природного ферментування всі корисні речовини набагато легше і глибше проникають у шкіру.

Засоби лінії мають також виражений детокс-ефект.

Тонер Su:m37 Blossom Garden Moisturizing Skin.

Після вмивання водою шкіра починає втрачати вологу, що може призвести до сухості та зневоднення. Відновити гідроліпідний баланс допомагає тонізуючий засіб.

Тонер з екстрактом гібіскусу інтенсивно зволожує епідерміс, нормалізує клітинний водообмін та перешкоджає випаровуванню вологи. Також тонер має омолоджуючу дію, сприяє зменшенню зморшок і уповільнює в'янення.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?