Всі категорії
Додати товар

Medi-peel bor-tox peptide toner, 180 мл

680 грн
Опис

Тонер проти зморшок для пружності шкіри Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Toner щоб запобігти віковим змінам і сповільненню старіння шкіри. Допомагає максимально швидко і ефективно вирішити поставлені завдання.

Окрім того, у ньому міститься дуже багато пептидів, які запускають у шкірі процес регенерації, допомагають зменшити навіть найглибші зморшки, а також розв’язати інші проблеми, пов’язані з віком: зволожують, покращують тон, підтягують рельєф, зміцнюють овал обличчя.

Волюфілін у складі інструментів - це унікальний компонент, який працює у глибоких шарах шкіри, який забезпечує ефект ботокса без ін’єкції. Він є сумішшю гідрогенізованої поліізообтиленої, синтетичної олії та екстракту кореня рослини anemarphenae asphodeloides. Саме екстракт цього кореня сприяє утворенню лімфидів, клітин, з яких, в основному, складається жирова тканина, завдяки чому м’яка шкіра швидко зміцнюється, створюється ефект ліфту, який залишається надовго.

Регулярне застосування нормалізує гідролідний баланс, допомагає утримувати вологу в клітинах, усунути шепотіння, сухість, обезводнення, поява мімічних і літніх зморшок. Вони швидко розгладяться, шкіра підтягується, стає гладкішою, ніжною, здоровою, з здоровим кольором обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?