Всі категорії
Додати товар

Тонер з екстрактом чорного рису haruharu wonder black rice hyaluronic toner

520 грн
Опис

Активні інгредієнти: Екстракт чорного рису, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Зволоження, зміцнення, Відновлення
Об'єм: 150 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Гіалуроновий тонер з ферментованим екстрактом чорного рису підвищує пружність шкіри, робить її поверхня гладкою, м'якою й підтягнутою. Має ефект моментального та тривалого зволоження шкіри та готує шкіру до подальшого догляду, посилюючи дію інших косметичних засобів.
Чорний рис, який у Давньому Китаї вважався "запретним рисом" і був доступний лише для сім'ї імператора та вищого суспільства, він містить велику кількість антиоксидантів, що уповільнюють процеси старіння й також виконують роль стабілізаторів — допомагають іншим активним речовинам у продукті зберегти свої властивості. Завдяки процесу ферментації корисні властивості й активність антиоксидантів, що містяться в Чорному Рисі (Поліфенолов і Флавоноїдів) посилюються. Чорний рис також насичений корисними для нашої шкіри елементами, як-от вітаміни, цинк, магній, калій та інші, добре живить, відновлює пружність і еластичність тканин, що сприяє згладжуванню зморщок і рельєфу.
Унікальна UDT технологія, розроблена компанією Wonder, допомагає компонентам легше проникати в глибокі шари шкіри. Як це працює? Ферментний екстракт чорного рису, багатий на антиоксиданти, поміщається в сфериподібну ліпосом, виготовлену з червоного женьшеню, для кращого засвоєння та проникнення в шари дерми.
Гіалуронова кислота в складі зволожує шкіру та відповідає за її пружність і еластичність. Екстракт коренів байкальського шоломника вирівнює текстуру та тон шкіри, В-глюкан має регенерувальні та відновлювальні властивості, а насіння Тамаринда Індійського зміцнює природний захисний бар'єр шкіри.
Тонер має легку, водянисту текстуру, миттєво вбирається, повноцінно насичуючи покрив шкіри живлющою вологою.
*Формула містить не менш ніж 95% натуральних компонентів у складі.
*Кометика бренда Хару Хару НЕ містить парабенів, силіконів, синтетичних барвників, ароматизаторів, генно-модифікованих продуктів та ін. Унеможливлено тестування косметики на тваринах.
Спосіб застосування: після вмивання нанести тонер на обличчя (з уникнення потрапляння в очі) за допомогою ватного диска або кінчиків пальців. Похлопними легкими рухами «вбийте» тонер у шкіру обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?