Всі категорії
Додати товар

Тонік із ретинолом advanced retinol toner instytutum

2000 грн
Опис

Інтенсивний оновлювальний тонер, що усуває багато недосконалостей шкіри. Завдяки вдосконаленій технології проникнення, глибокі шари епідермісу краще вбирають ультрастабілізовані молекули *ретинолу, який оновлює шкіру зсередини та підсилює її бар'єрну функцію. Ретинол у складі тонера мікроінкапсульований, тому діє пролонговано, забезпечуючи максимальну ефективність і мінімізуючи ризик подразнення.
Засіб усуває ознаки старіння шкіри, зменшує пошкодження від ультрафіолету, розгладжує зморшки та освітлює пігментацію, повертає шкірі однорідний тон і гладкість, стимулюючи оновлення клітин. *Екстракт чорної троянди діє як потужний антиоксидант, регулює вироблення себуму та захищає шкіру від вільних радикалів. *Провітамін В5 і * алантоїн глибоко зволожують і заспокоюють шкіру.

Результат:

* Розгладжує зморшки
*Вирівнює тон і текстуру шкіри.
*Стимулює оновлення клітин.
*Контролює вироблення себуму.
*Зволожує й заспокоює шкіру.
* Усуває запалення й почервоніння.
*Зменшує прояв акне.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри нанесіть невелику кількість тонера на ватний диск і протріть обличчя, уникаючи зони навколо очей. Завершіть ритуал догляду сироваткою і/або сонцезахисним кремом із високим ступенем захисту (SPF 30). Якщо ви вперше використовуєте засіб із ретинолом, частоту застосування збільшуйте поступово: починайте через день і поступово приведіть до щоденного використання. Якщо ваша шкіра знайома з компонентом, використовуйте засіб вранці та ввечері.
НЕ РЕКОМЕНДОВАНО використовувати засоби з ретинолом під час вагітності!!!!

Об'єм: 150 мл.

У наявності є всі засоби з догляду INSTYTUTUM!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Професійна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?