Всі категорії
Додати товар

Лосьйон для розчинення закритих комедонов cosmetics super lotion holy land

950 грн
Опис

Лосьйон для розчинення закритих комедонов

Сумнозвісні чорні цятки на обличчі знайомі кожній жінці, а особливо власницям жирної та проблемної шкіри. Компанія Holy Land Cosmetics пропонує чудовий засіб для боротьби з комедонами - глибоко очищувальний лосьйон Super Lotion, який створено на основі рослинних екстрактів. Косметичний засіб сприяє розчиненню комедонів та розрідженню секрету сальних залоз, що помітно полегшує його наступне видалення, а також усуненню запалень і звуженню розширених пор.
Продукт має антисептичну та протизапальну дію, звужує пори, тонізує шкіру і покращує мікроциркуляцію крові у тканинах епітелію. Витяжка з ромашки заспокоює та пом'якшує шкіру, наповнює вологою, якої не вистачає, і забезпечує захист від дії ультрафіолету. Екстракт арніки слугує сильним антибактеріальним засобом, зміцнює стінки судин і усуває набряки тканин.

Спосіб застосування

Попередньо очистити обличчя та лише після цього наносити на шкіру лосьйон, змочивши у ньому ватний тампон. Засіб рекомендують застосовувати щодня, для того щоб отримати максимальний ефект.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?