Всі категорії
Додати товар

Очищаючий тонік проти чорних крапок з bha-кислотою manyo factory blackhead & pore toner

780 грн
Опис

Очищаючий тонік проти чорних крапок з BHA-кислотою Manyo Factory Blackhead & Pore Toner регулює роботу сальних залоз, перешкоджає появі комедонів і чорних крапок, усуває жирний блиск. Заспокоює подразнення і почервоніння, зменшує вогнища запалення.
Тонік дбайливо відлущує ороговілий шар, що вирівнює тон особи, прискорює загоєння постакне. Нормалізує водно-ліпідний баланс шкіри, підвищує щільність і пружність, зменшуючи видимість пір. Тонік оздоровлює шкіру, попереджає розвиток акне і вугрової висипки, зміцнює захисний бар'єр.

Тонік приємно освіжає шкіру, усуваючи відчуття стягнутості і неприємні відчуття. Тонік готує її до подальшого догляду, підвищуючи ефективність інших уходових коштів.

Володіє слабокислим pH 4.3 - 5.3.

Основні діючі компоненти:

Anti-Sebum P — комплекс рослинних екстрактів, спрямованих на усунення надмірної активності сальних залоз. Регулює себовыделение, нормалізує жирність шкіри, усуває жирний блиск.

Саліцилова кислота дбайливо видаляє ороговілі клітини шкіри, стимулює клітинне оновлення, чинить антимікробну дію, нормалізує pH шкіри і роботу сальних залоз, покращує колір обличчя.

Комплекс танінів — особливі сполуки, які містяться в корі і листі каштана. Надають потужний антибактеріальний і протимікробний ефект, прискорюють процеси регенерації.

Екстракт гамамелісу надає антибактеріальну і заспокійливу дію на шкіру, усуває запалення і прищі на обличчі. Регулює вироблення шкірного себума,звужує пори і зменшує жирність шкіри.

Екстракт зеленого чаю — антиоксидант, має захисну і протизапальну дію, що вирівнює тон обличчя, відмінно бореться із запаленнями і регулює вироблення шкірного сала. Насичує шкіру вологою і не допускає відчуття сухості і стягнутості.

Масло чайного дерева надає сильний антимікробний ефект. Бореться з закупоркою пір, нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зменшує жирний блиск.

Екстракт какао бобів надає тонізуючу, протинабрякову дію. Володіє антиоксидантними властивостями, прискорює загоєння і регенерацію шкіри.

Підходить для жирної і проблемної шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть тонік на ватний диск і м'яко проведіть по очищеній шкірі.

Об'єм: 210 мл
Термін використання: 09.08.2025.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?