Всі категорії
Додати товар

Тонер зволожуючий "крижана сльоза"/ super aqua ice tear/missha/корея

360 грн
Опис

Missha Super Aqua Ice Tear Skin 180ml
Тонер зволожуючий "Крижана сльоза".
Використовувався мало, майже повний.
Термін придатності 09/09/2023 рік.

Серія "Крижана сльоза" відносить нас до Патагонії, суворий край з суперечливою природою, де прохолодний клімат, степові рівнини, вологе повітря і убога рослинність. І серед усього цього підносяться Анди з крижаними вершинами.

В основі серії льодовикова вода, яка не просто зволожує шкіру, але і активізує в клітинах всі процеси життєдіяльності, завдяки чому шкіра наповнюється енергією, підвищується її імунітет і захисні функції, сповільнюються процеси старіння.

У складі тонера, як в і інших засобах серії, мінеральна і морська вода, а також вода дамаської троянди і рослинні екстракти.

Мінеральна вода зволожує, насичує шкіру корисними мікро- і макроелементами, прискорює обмінні процеси, активізує регенерацію клітин, виводить токсини з організму, тонізує, освіжає і заспокоює шкіру.

Морська вода дарує шкірі обличчя миттєве зволоження, наповнює її енергією, відновлює в клітинах шкіри все життєво важливі функції, завдяки чому шкіра стає пружною і еластичною, підвищується її тонус, розгладжуються зморшки.

Натуральна органічна вода дамаської троянди допоможе підтримувати природний баланс вологи в клітинах шкіри, нормалізує роботу сальних залоз, заспокоює і регенерує, знімає почервоніння, усуває стягнутість. У складі тонера - делікатно очищає і звужує пори, підвищує пружність і еластичність шкіри, підсилює її опірність негативному впливу навколишнього середовища.

Тонер вбереже шкіру від пересихання після вмивання, подарує неймовірне відчуття свіжості і підготує до нанесення наступних косметичних засобів.

Спосіб застосування: Нанести тонер рухами на очищену шкіру обличчя відразу після вмивання.

Об'єм: 180мл.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?