Всі категорії
Додати товар

Fusion3 face lotion (лосьйон для обличчя)-150 мл

1450 грн
Опис

Тонізуючий лосьйон для всіх типів шкіри на основі рослинних екстрактів, протеїнів та вітамінів.

Лосьйон-сироватка для обличчя «ліфтинг + зволоження». Сприяє потужному ліфтингу та зволоженню, вирівнюванню текстури та кольору, відновленню шкірного бар’єру, зміцненню капілярів. Може застосовуватися і як лосьйон шляхом протирання шкіри ватним диском, а також як зволожуюча сироватка шляхом нанесення просто руками. Потрібно враховувати, що найбільш виражений результат лосьйон дає на підготовленій шкірі, коли роговий шар вирівняний пілінгом. Тонізуючий лосьйон для всіх типів шкіри на основі рослинних екстрактів, протеїнів та вітамінів.

Показання до застосування:

Для всіх типів шкіри;
Зволожуючий ефект;
Вирівнювання тону та текстури шкіри;
Ліфтинг ефект;
Заспокоєння подразнень;
Антивіковий засіб (40+);
Відновлення шкіряного покрову.
Активні інгредієнти:

Екстракти гамамелісу, кореня женьшеню, ромашки, олія акай та квіток ромашки, серин, аргінін, пролін, бісаболол, гідролізований соєвий та пшеничний протеїн, сорбітол, пектин.

Екстракт гамамелісу має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну та заспокійливу дію, знімає подразнення шкіри.

Бісаболол — компонент ефірної олії ромашки, має протизапальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення.

Сорбітол – зволожує та пом’якшує шкіру, утримуючи вологу.

Екстракт квіток і олія ромашки – має протизапальну, заспокійливу та пом’якшувальну дію, зменшує запалення, очищає пори, усуває сухість і лущення, стимулює процеси регенерації епідермісу, прискорює загоєння ран.

Екстракт кореня женьшеню – містить пептиди, полісахариди, ефірні олії, вітаміни (С, групи В, пантотенова, нікотинова, фолієва кислоти), слизу, смоли, пектин, вільні амінокислоти, мікро – та макроелементи. Екстракт женьшеню сприяє регенерації клітин, регулює рівень вологи, захищаючи шкіру від зневоднення, посилює циркуляцію крові, має поживні властивості.

Олія акай — пом’якшує та розгладжує шкіру, попереджує процес старіння, зміцнює клітинні мембрани, стимулює процес регенерації клітин, посилює місцевий імунітет.

Серин – Амінокислота, необхідна для нормального обміну жирів та жирних кислот та підтримки нормального стану імунної системи.

Аргінін стимулює імунну систему організму, ефективний при різних травмах.

Пролін – покращує стан шкіри за рахунок збільшення продукції колагену та зменшення його втрати з віком.

Гідролізований соєвий і пшеничний протеїн – багаті на біологічно активні речовини, необхідні для регенерації клітин шкіри, забезпечують негайний ліфтинговий ефект, зволожують епідерміс, стимулюють білковий обмін, мають захисні властивості.

Пектин – посилює проникнення в дерму та підвищує засвоюваність інших активних інгредієнтів, покращує кровообіг, пом’якшує та зволожує шкіру, нормалізує обмінні процеси у шкірі.

Спосіб застосування:

Протирати обличчя та шию ватним диском, змоченим тоніком, 2 рази на день. Зачекати кілька хвилин до нанесення наступних препаратів.

Примітка: Лосьйон підходить для чутливої шкіри з розширеними капілярами. Після застосування лосьйону виникає відчуття підтягнутості без утворення плівки, шкіра стає шовковистою. Можна використовувати на будь-яких ділянках шкіри, включаючи шкіру повік, губ та шиї.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Професійна
Об'єм:
125 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?