Всі категорії
Додати товар

Очищаючий тонер для проблемної шкіри cuskin clean-up av free purifying toner 180 мл

1230 грн
Опис

Балансуючий очищаючий тонер для проблемної шкіри CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Toner усуває жирний блиск, заспокоює подразнення і запалення, зволожує і зміцнює захисний бар’єр епідермісу. Тонер активізує процеси відновлення і регенерації, покращує міжклітинний обмін, підтримує оптимальний pH баланс.

Засіб делікатно впливає на поверхню шкіри, відлущує і видаляє омертвілі клітини і надлишки себуму, регулює роботу сальних залоз і прибирає зайву жирність шкіри. Активно зволожує, сприяє утриманню вологи в глибоких шарах епідермісу, відновлює природний гідро-ліпідний баланс і підтримує шкіру зволоженою протягом довгого часу.

Тонер має антисептичну і заспокійливу дію, зменшує вогнища запалення, загоює локальні висипання, покращує колір обличчя. Повертає шкірі гладкість і еластичність.

Продукти CUSkin призначені для догляду за чутливою шкірою і засновані на особливих формулах, розроблених у власних лабораторіях бренду. У самій назві ховаються два основних інгредієнта коштів – вітаміни С і U.

Одним з головних дійових компонентів тонера є Вітамін U – запатентований актив, унікальне джерело амінокислот, здатний відновити глибоко пошкоджену шкіру. Активно загоює ранки і опіки, розгладжує глибокі мімічні зморшки, заспокоює запальні процеси і активізує функції відновлення і регенерації.

Додаткові діючі речовини:

Морська вода інтенсивно зволожує, усуває сухість, прискорює оновлюючі процеси епідермісу і підвищує абсорбуючу здатність шкіри.
Ферменти соєвих бобів мають антиоксидантну дію, захищають шкіру від негативного впливу вільних радикалів і агресивних чинників навколишнього середовища. Зміцнюють ліпідний бар’єр, відновлюють мікробіом шкіри.
Ферменти граната, ячменю, груші збагачують епідерміс комплексом вітамінів і амінокислот, уповільнюють окислювальні процеси, підтримують молодість шкіри. Покращують процеси регенерації і відновлення, підтримують мікроциркуляцію, надають шкірі м’якість і підтягнутість.
Екстракт полину має заспокійливі, протизапальні, антиоксидантні і зволожуючі властивості. Усуває запалення і почервоніння, регулює вироблення шкірного сала, усуває жирний блиск.
Екстракт броколі надає відбілюючий, антиоксидантну, протизапальну, в’яжучий, тонізуючу дію. Захищає клітини шкіри від пошкодження УФ-випромінювання, знімає роздратування.
Екстракт зеленого чаю – антиоксидант, має захисну і протизапальну дію, видаляє ороговілі клітини і прискорює появу нових. Вирівнює тон обличчя, відмінно бореться із запаленнями і регулює вироблення шкірного сала.
Екстракт яєчного жовтка пом’якшує, і зволожує, зменшує запалення і почервоніння, звужує пори.
Спосіб застосування: після очищення нанесіть на долоні невелику кількість засобу, рухами розподіліть по обличчю. Дочекайтеся поглинання

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?