Всі категорії
Додати товар

Відлущувальний лосьйон clinique clarifying lotion 2, 60 мл

300 грн -17% 250 грн
Опис

Відлущувальний лосьйон Clinique Clarifying Lotion 2, 60 мл

Цена 250 грн.

Зроблено в США

Термін придатності: Іюль 2025 р.

Суха та комбінована шкіра потребує постійного догляду та зволоження. Такий тип шкіри, якщо не використовувати жодних косметичних засобів, починає передчасно старіти та в'янути. Від пересихання з'являються мімічні зморшки, пігментні плями, в'ялість, шкіра починає лущитися, стає подразненою. Якісний і ефективний спосіб допомагає уникнути всіх цих неприємних проблем і відновити здоров'я й молодість.
Американська популярна косметична компанія Clinique багато років спеціалізується на дослідженнях і розробленні прекрасних продуктів з догляду за шкірою. Лосьйон Clarifying Lotion No2 створений спеціально для сухої та комбінованої шкіри, яка потребує регулярного догляду. Активна формула засобу допомагає повністю прибрати з обличчя частинки пилу, токсини, забруднення й сліди декоративної косметики. За максимально короткий термін Clinique Clarifying Lotion No2 підтягує і зволожує шкіру, згладжує зморшки, вибілює пігментні плями та очищає пори.
До складу унікального лосьйону входять тільки натуральні компоненти, які не викликають алергію, тому ним можна користуватися навіть володаркам чутливої шкіри. Clinique Clarifying Lotion No2 — це правильний шлях до гарної, сяйливої та здорової шкіри.

Призначення та застосування лосьйону для обличчя Clinique Clarifying Lotion No2:

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: суха, комбінована
Вік: 18+
Об'єм: 60 ml
Країна-виробник: США
Країна ТМ США
Спосіб застосування: двічі на день — вранці та ввечері — після очисного мила Facial Soap.

Змочіть ватний тампон відлущувальним лосьйоном Clarifying Lotion No2 і протріть їм обличчя та шию одноразово, уникаючи зони навколо очей і губ.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?