Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Зволожувальний тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою cosrx hydrium watery toner 150 ml

710 грн
Опис

Зволожувальний тонер із комплексом гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою та пантенолом COSRX Hydrium Watery Toner

Завдяки висококонцентрованому складу засіб миттєво відновлює і зволожує шкіру на клітинному рівні. Глибоко та надовго насичує дерму вологою, перешкоджають утворенню зморщок і заломів.
COSRX Hydrium Watery Toner чудово живить і зміцнює дермальний каркас шкіри. Тонер має ультралегку консистенцію й миттєво вбирається, не залишає слідів жирності та липкості.

🌿 Активні компоненти:
- Комплекс із 5 видів гіалуронової кислоти — забезпечує інтенсивне зволоження на поверхні шкіри та в найглибших шарах епідермісу, має здатність зв'язувати молекули води, що допомагає уникнути трансепідермальної втрати вологи. Запобігає проявам зневоднення та сухості. Покращує стан колагенових і еластинових волокон, розгладжує шкірні заломи та зморшки, гальмує процеси старіння. Також надає стимулювальну дію на процеси загоєння ран, запобігає появі рубців і шрамів, пом'якшує й розгладжує.
- Пантенол (Вітамін B5) — має здатність проникати вглиб дерми, де найефективніше зволожує та відновлює пошкоджені клітини. Надає активну допомогу в загоєнні ран, а також має протизапальні та антибактеріальні властивості
- Алантоїн (екстракт із листя й коренів камфори) — має пом'якшувальні та зволожувальні властивості, звужує розширені пори та регулює секрецію шкірного сала. Заспокоює запалення й подразнення різного характеру.

➡ Спосіб застосування: нанести достатню кількість засобу після очищення, розподілити легкими поплескувальними рухами по всій поверхні обличчя.

✨ 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження