Всі категорії
Додати товар

Тонер-ексфоліант з вітаміном с cosrx refresh aha bha vitamin c daily toner, 150 мл

585 грн
Опис

Тонiк-ексфоліант з вітаміном с Cosrx Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner м'яко відлущує ороговілі клітини і готує шкіру до подальшого нанесення уходових коштів.
Тонiк підходить для щоденного застосування, не пересушує шкіру, а навпаки — пом'якшує, зволожує, сприяє утриманню вологи в клітинах. Надає антиоксидантний ефект, виводить токсини і попереджає виникнення окислювальних процесів у клітинах. Нівелює наслідки негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, запобігає появі ознак передчасного старіння.
Засіб допомагає відновити захисний ліпідний шар шкіри, регулює вироблення шкірного себума, попереджає появу запалень і акне, вирівнює тон і рельєф шкіри, бореться з тусклостью і надає шкірі здоровий, відпочив вигляд.

Тонiк містить вітамін С який має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищає шкіру від пошкодження ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену, сприяє підвищенню еластичності, пружності і гладкості шкіри, допомагає загальмувати процес глікації (склеювання волокон колагену глюкозою), який призводить до раннього в'янення шкіри, зменшує пігментні плями і постакне, вирівнює колір обличчя і надає шкірі здорове сяйво. У засобі міститься стабільна форма вітаміну С завдяки їй вітамін С впливає на шкіру більш м'яко, підходить для чутливої шкіри, а також не вимагає зберігання в холодильнику.

Засіб також містить:

Гліколева кислота — відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює оновлення епідермісу, розгладжує зморшки, відбілює, забезпечує глибоке очищення шкіри.
Саліцилова кислота — стимулюють відлущування ороговілих клітин шкіри і клітинне оновлення, надають антимікробну дію, нормалізують рн шкіри і роботу сальних залоз, освітлюють пігментацію, володіють антиоксидантним потенціалом.
Ниацинамид — сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає понизити трансепідермальну втрату вологи з шкіри і понизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, чинить зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Аденозин — регулює окислювально-відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки цьому сповільнюються процеси старіння, шкіра придбаває еластичність і пружність, зморшки стають менш глибокими.
Экстракт киви — тонизирует, питает, обладает легким отшелушивающим эффектом, стимулируя клеточное обновление. Укрепляет кожу, разглаживает сеточку мелких морщинок, ускоряет заживление акне и воспалений.

Підходить для жирної і комбінованої шкіри.

Спосіб застосування : Нанесіть необхідну кількість засобу на ватний диск і протріть ним очищену за допомогою пінки шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
  • 150мл
Класифікація:
Органічна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?