Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зволожуючий тонер-есенція з екстрактом астрагалу pyunkang yul essence toner

590 грн
Опис

В наявності тонери по 200 мл.

Базовий тонер бренду Pyunkang Yul, який став бестселлером у всьому світі завдяки натуральності складу,тонер містить 91,3% екстракту астрагалу перетинкового, що володіє протизапальною, антисептичною і регенеруючою дією. Глибоко зволожує шкіру, зменшує недоліки і регулює роботу сальних залоз. Його основна функція – відновлення водно-ліпідного балансу і бар’єрної функції рогового шару.
Pyunkang Yul Essence Toner підійде навіть для алергічної і проблемної шкіри, адже створений саме для чутливої ​​шкіри. Ніжно очищає, зволожує і відновлює баланс шкіри.
Не містить будь-яких синтетичних ароматизаторів, барвників або подразників.
Активні компоненти:
Астрагал допомагає у підвищенні швидкості регенераційних процесів, надає антиоксидантну та протизапальну дію, зміцнює стінки судин для лікування куперозу. Компонент надзвичайно багатий на цінні амінокислоти, вітаміни, мікроелементи (цинк, магній, кальцій, натрій), корисними для здоров’я шкіри органічними сполуками.
Аргінін у складі засобу доповнює позитивну дію основного компонента. Він освітлює, захищає від появи пігментації, підтягує та розгладжує, вирівнює тон та прискорює загоєння ушкоджень.
Спосіб застосування:
Наносити вранці і ввечері на очищену шкіру обличчя. Нанести невелику кількість тоніку на косметичний диск або руки, а потім протерти обличчя. Зачекати коли тонік повністю вбереться.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл