Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний ліфтинг тонер-есенція trimay peptaluronic edelweiss hydra lifting up...

550 грн
Опис

Тонер-есенція Trimay Peptaluronic Edelweiss Hydra Lifting Up Essence Toner призначений для глибокого зволоження та комплексного ліфтингу, що містить згладження зморщок, підвищення еластичності, усунення тьмяного тону та надання шкірі здорового вигляду.


Склад ґрунтується на поєднанні 5 пептидів і 8 видів гіалуронової кислоти, завдяки чому результат виходить неповторним: шкіра зволожується, підвищується пружність і еластичність, вирівнюється текстура та поліпшується колір обличчя. Високий вміст екстрактів едельвейсу 29.4% і блакитної матчі (кліторія) 29.1% у складі, а також аденозину, глутатіону та ферменту сої чинить потужну антиоксидантну дію, стимулює регенеративні процеси тканин, бореться з пігментацією й уповільнює загальне старіння шкіри.


Засіб стане чудовим профілактикою вікових змін: запобігає передчасному старінню шкіри та появі зморщок. Тонер дає видимі результати на шкірі: зменшує лущення і згладжує мікрорельєф, інтенсивно зволожує та сприяє утриманню вологи всередині епідермісу, усуває сухість, дарує відчуття комфорту.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати й підтримати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також нейтралізує агресивний вплив проточної води.


Основні інгредієнти:


5 пептидів мають глибоку антивікову дію, стимулюють регенерацію й оновлення клітин, скорочують видимість зморщок і підвищують еластичність шкіри, уповільнюють старіння.

8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру на всіх шарах епідермісу, заповнюють брак вологи, усувають зневоднення шкіри, спрямовані на боротьбу із сухістю та відновлюють оптимальний рівень зволоження в клітинах. Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу та підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі неосяжний захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи та дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Екстракт стовбурових клітин Едельвейса (29.4%) підвищує пружність і покращує тургор шкіри, уповільнює активність ферменту, що руйнує власний еластин і гіалуронову кислоту.

Екстракт блакитної матчі (кліторія) (29.1%) має антиоксидантну, протизапальну та антибактеріальну дії. Знижує ознаки старіння, стимулює вироблення колагену, зміцнює судини та капіляри.

Глутатіон є потужним антиоксидантом, йому немає рівних за вирівнювання тону обличчя й усунення пігментних плям. Це найшвидший природний компонент, який якнайшвидше розв'язує проблемні завдання зі шкірою, зберігає шкіру чистою і прозорою, надає їй сяйного вигляду.

Ферментований екстракт сої підвищує ступінь зволоженості, еластичність, пружність шкіри, стимулює оновлення клітин шкіри, відновлює ліпідний бар'єр.

Аденозин — потужний омолоджувальний компонент. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморщок, гальмує процеси старіння шкіри. Регулює окисно-відновні процеси в клітинах шкіри, прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки цьому сповільнюються процеси старіння, шкіра набуває еластичності та пружності, зморшки стають глибшими.


Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green, без запашників і підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб є функціональним засобом проти зморщок.


Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими поплескувальними рухами або протерти ватним диском.


Об'єм: 200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?