Всі категорії
Додати товар

Лосьйон зі стовбуровими клітинами elixcell revita lotion. об'єм 500 мл.

4850 грн
Опис

Лосьйон зі стовбуровими клітинами ELIXCELL Revita Lotion.
Об'єм 500 мл.

Професійний лосьйон для домашнього догляду та використання у косметологічних клініках.

Має потужну ревіталізуючу та оздоровлюючу дію на шкіру - бореться з сухістю, млявістю шкіри, згладжує зморшки, прибирає запалення, очищає пори, бореться з пігментацією.

Миттєва дія – покращує якість шкіри, сприяє вирівнюванню тону та сяйві шкіри, покращує рельєф шкіри за рахунок ліфтингу та звуження пір, покращує регенерацію клітин шкіри.
Після застосування лосьйону шкіра стає більш гладкою, рівною, підтягнутою.

Основний антивіковий компонент засобу -  екстракт стовбурових клітин (екстракт кондиціонованого культурального розчину жирових клітин людини (адипоцитів).

Розчини зі стовбуровими клітинами для продуктів серії Elixcell Revita отримують у сучасних лабораторіях культуральним методом (вирощують у пробірках ) під строгим наглядом спеціальних контролів.
інгредієнт омолоджує шкіру зсередини – нормалізує роботу клітин шкіри, сприяє виробленню колагену та своєчасному оновленню клітин, знімає мікрозапалення, зменшує пігментацію – всі ці елементи життєвого циклу клітин шкіри необхідні для збереження її молодості.

Також у складі:
Фуллерен  — потужний антиоксидант, що звільняє клітини від вільних радикалів і знижує окислювальний стрес, який є одним із головних факторів передчасного старіння.

Екстракт плаценти  – освітлення, ліфтинг, еластичність шкіри.

Ателоколаген, гіалуронова кислота - пружність, зволоження та щільність шкіри, зменшення зморшок.

Melavoid пригнічує утворення меланіну та зменшує пігментні плями. 

Мелавоїд ™ - це активна фракція з коріння Boerhavia diffusa L в середовищі рослинного пропандіолу та води. 
Він діє на початкові механізми пігментації, знижуючи меланогенну активність та викликаючи зниження тонусу та плям на шкірі.

Екстракт кореня голки колючої робить сприятливий вплив на захворювання, пов'язані з венозним кровообігом, та ефективно усуває целюліт.

Екстракт квіток арніки – розширює периферичні кровоносні судини для збільшення кровотоку, покращує периферичний кровообіг та ефективно усуває целюліт.

Екстракт гінкго білоба , покращуючи периферичні кровоносні судини, ефективно запобігає старінню шкіри та усуває целюліт.

Екстракт насіння кінського каштану використовується для лікування варикозного розширення вен та ефективно для усунення целюліту.

Екстракт чайного листа діє на підшкірний жир, щоб сприяти розкладанню жиру та метаболізму води.

Екстракт водоростей фукус сприяє метаболізму, що зароджується, який сприяє виділенню відходів і має ефект метаболізму жирів.

Використовуються система нано-капсуляції деяких активних компонентів (фулерен, стовбурові клітини) в ліпосоми - замкнута форма ліпосом дозволяє чудово зберегти всі їх активні властивості, а нанорозмір - забезпечує ефективне проникнення глибоко в шкіру.

Має легку рідку текстуру, яка забезпечує повну електропровідність - його можна використовувати з різними  мікрострумовими апаратами . 

Запакований у пляшку з внутрішнім вакуумним шаром, щоб уникнути окислення - це забезпечує стабільність складу протягом усього терміну придатності. 

Збільшує сприйнятливість шкіри до подальшого антивікового догляду, при цьому дозволяє суттєво знизити витрату будь-якого засобу, яким ви завершуєте догляд за шкірою обличчя.

Підходить для обличчя та тіла. 
Для тіла краще використовувати на розігріту шкіру або при використанні мікрострумових масажерів.

Об'єм 500 мл

Спосіб застосування:  
невелику кількість лосьйону (1-2 натискання) рівномірно нанести на ретельно очищену шкіру обличчя або тіла. 
При апаратному використанні допускається повторне нанесення у міру всмоктування лосьйону шкірою. 
Також можна використовувати лосьйон як маски, попередньо просочивши їм тканинну основу. 

Виробник: ELIXCELL (Японія)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 500мл
Класифікація:
Професійна Елітна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?