Всі категорії
Додати товар

Кислотний тонік для комбінованої, жирної та схильної до висипок шкіри pixi clarity tonic

550 грн
Опис

Новий тонік бренда Pixi Clarity Tonic — це унікальна відлущувальна та очисна пори засіб — розумна й ефективна суміш кислот, антиоксидантів і пробіотиків.

У складі засобу потужний збалансований комплекс AHA і BHA кислот (гліколева, молочна, саліцилова), які запобігають появі прищів, комедонів і різного роду запалень. АНА кислоти входять до складу тоніка для ефективного розчинення й відлущування відмерлих клітин шкіри, а саліцилова кислота — для глибокого очищення та мінімізації розміру пор.

Відповідно до розумної філософії Pixi, для балансу та зміцнення вашої шкіри, тонік наповнений екстрактом листя алое та пробіотиками.

Гліколева та молочна кислота борються з пігментними плямами та висипаннями, прискорюють вироблення власного колагену, еластину та гіалуронової кислоти, відновлюють шкіру після тривалого перебування на сонці.

Для жирної проблемної шкіри, схильної до утворення комедонів, до складу засобу включена цинкова сіль і саліцилова кислота. Цинкова сіль — це потужна себорегулювальна й антимікробна добавка. Саліцилова кислота — це ВНА кислота, вона легко проникає всередину пор через себум, очищає їх стінки, усуває чорні цятки та має ексфоліювальний ефект.

Бетаїн, екстракт цукрової тростини, екстракт солодки та центели азійської, гіалуронова кислота й аскорбіл фосфат магнію (стабільна не кисла форма вітаміну С) входять до складу тоніка для пролонгованого та глибокого зволоження шкіри, зняття запалень і подразнень, для підвищення еластичності та пружності.

Крім того, у формулі залучені пробіотики (Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate). Це живі бактерії, які під час нанесення на шкіру впливають на склад її мікрофлори, мають антибактеріальний ефект, зміцнюють захисні функції, борються з інфекціями, підвищують імунітет шкіри.

У формулі немає барвників, спирту, парабенів. Не тестувався на тваринах

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?