Всі категорії
Додати товар

Освітлювальний очисний гель для обличчя fadeout collagen boost brightening exfoliating...

340 грн

розпродаж до 11 Травень

238 грн
Опис

Поліпште свій режим догляду за шкірою за допомогою нашого щоденного освітлювального засобу для вмивання Collagen Boost, збагаченого ProCol1+, який підсилює вироблення колагену та робить поверхню шкіри пружнішою.

Зволожувальний очисний засіб для щоденного використання з натуральними відлущувальними частинками.
Багата пептидами формула, яка збільшує синтез колагену.
Покращена еластичність, структурна підтримка та повнота.

Це ніжний засіб для вмивання обличчя допомагає оживити шкіру, надаючи їй додаткове сяйво. До складу щоденного засобу для вмивання входять мікрочастинки журавлини, які м'яко відлущують шкіру та видаляють забруднення, створюючи ідеальну основу для вашого режиму краси. Збагачений ProCol1+, пептидом рослинного походження, засіб для вмивання допомагає збільшити синтез колагену, одночасно наповнюючи та зволожуючи шкіру. Clerilys W ®, інкапсульована рослинна суміш білої шовковиці, гібіскусу й огірка, освітлює й оновлює колір обличчя.
Тип шкіри: Безпечний для всіх типів і відтінків шкіри, включно з темнішими від відтінків Фітцпатрика.

Проблеми зі шкірою: особливо підходить для проблем передчасного старіння, включаючи в'ялість шкіри, нерівний тон шкіри, тонкі лінії та зниження сяйва. Використовуйте як частину режиму освітлення й обсягу.

PRO COL 1+
Ці рослинні пептиди, створені на основі сої, допомагають збільшити синтез колагену, покращуючи в'ялість і пружність шкіри.
CLERILYS W ® Активна суміш білої шовковиці, гібіскусу та огірка, яка обмежує накопичення пігменту, пригнічує вироблення меланіну та підсилює відлущування.

НИАЦІЙНАМІД (ВІТАМІН B3)
Чудовий поліпшувач шкіри, який зменшує запалення й вплив довкілля, бореться з пігментацією й звужує пори.

ГЛИЦЕРИН
Відновлювальний інгредієнт, що відновлює шкіру, який природно міститься в шкірі. Допомагає шкірі зберегти вологу та встановити нормальний баланс і зволоження.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?