Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонер round lab birch juice moisturizing toner 300 мл

770 грн
Опис

Зволожувальний тонер із березовим соком Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner заповнює брак вологи в клітинах епідермісу, нормалізує гідроліпідний баланс, миттєво усуває сухість і стягнення.
Є базовим етапом догляду, позаяк відновлює стан шкіри та її pH-баланс після вмивання, а також виконує роль провідника, і дає змогу всім активним компонентам проникнути глибше.

Тонік має легку, трохи згущену консистенцію, добре вбирається і зволожує.

Активні компоненти:
Ключовий компонент продукту — березовий сік 10% збагачує масою цінних мінералів, мікроелементів та амінокислот. Має загальну оздоровлювальну та зміцнювальну дію, підвищує імунітет і стійкість шкіри до зовнішніх подразників. Заспокоює і знімає свербіж, має протизапальну властивість, допомагає в лікуванні запалень.
Пантенол має виражену загоювальну дію, активізує відновлення цілісності шкірних покривів, мінімізує запальні процеси.
Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, підтримує оптимальний рівень зволоження. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.
Аскорбінова кислота — має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищає від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену, сприяє підвищенню еластичності.

Підходить для комбінованої, сухої та зневодненої шкіри.
Спосіб застосування: після очищення шкіри нанести тонер на долоні або ватний диск і розподілити обличчям. Підходить для щоденного застосування після вмивання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?